Duunitori suosittelee
Oletko sinä uuden ajan kiinteistövälittäjä? Hae mukaan Kiinteistömaailman Trainee -ohjelmaan!

Academic Work

Helsinki

Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

Digian Integraatioakatemia

Digia

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen Laitos co Studentwork

Helsinki

Software Developer, Helsinki

Nortal

Helsinki

Ilmoitus jätetty 05.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

KIINTEISTÖNVÄLITTÄJÄ TAI MYYNTINEUVOTTELIJA Muutama ajatus sinusta, tuleva työtoverimme Juuri nyt haemme kiinteistönvälittäjää tai sellaiseksi aikovaa. Voit olla nuori ja kunnianhimoinen, ehkä jopa kokonaan muulta alalta kiinteistönvälittäjäksi vaihtava. Tai kokenut, alan ja asiakkaan odotukset tunteva. Pääasia, että haluat menestyä välittäjänä, viihdyt työssäsi ja haluat tehdä tuloksellista työtä asiakkaittemme eduksi. Jokunen sana ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kiinteistönvälitysalan tehtävät Helsinki kiinteistönvälitysalan tehtävät Helsinki .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kiinteistönvälittäjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.09.2016 ja sen on julkaissut Fredeka Oy / Kiinteistömaailma Kamppi. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus