Duunitori suosittelee
Kunnallistekniikan suunnittelija (Vantaa)

Destia

Vantaa

Specialist, SEO/SEM

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Vuoropäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Testiautomaatiotaitoisia testaajia

Qentinel QA

Espoo

Siltasuunnittelija (Kuopio tai Tampere)

Destia

Tampere

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Työpaikkakuvaus

KIINTEISTÖNVÄLITTÄJÄ TAI MYYNTINEUVOTTELIJA

Muutama ajatus sinusta, tuleva työtoverimme
Juuri nyt haemme kiinteistönvälittäjää tai sellaiseksi aikovaa. Voit olla nuori ja kunnianhimoinen, ehkä jopa kokonaan muulta alalta kiinteistönvälittäjäksi vaihtava. Tai kokenut, alan ja asiakkaan odotukset tunteva. Pääasia, että haluat menestyä välittäjänä, viihdyt työssäsi ja haluat tehdä tuloksellista työtä asiakkaittemme eduksi.

Jokunen sana tulevasta työantajastasi
Kiinteistömaailma Kamppi, Fredeka Oy LKV on Kiinteistömaailman ensimmäinen asuntomyymälä. Olemme palvelleet asiakkaitamme jo yli 25 vuoden ajan.
Me uskomme hyvään palveluun, aktiiviseen ja systemaattiseen työtapaan sekä yhteistyön voimaan.

Tahdomme, että viihdyt työpaikassasi
Tarjoamme käyttöösi Suomen johtavan kiinteistönvälitysketjun modernit konseptit. Työtoverisi muodostavat vahvan ja osaavan myyntijoukkueen - joukossamme on useita LKV-pätevöityneitä välittäjiä. Aloituskynnys on sinulle normaalia matalampi sillä yritykset ja yhteisöt muodostavat merkittävän osan asiakaskunnastamme ja tuovat myytäviä asuntoja ohi normaalin hankinnan.

Emme aseta rajoja menestyksellesi
Sijainti Helsingin keskustassa tarjoaa sinulle puitteet menestykselle. Meillä ei ole kuitenkaan mitään sitä vastaan että myyt koteja muuallakin.

Tule tutustumaan
Jos haluat olla yksi meistä tai kuulla lisää tulevasta työpaikastasi, ota yhteyttä ja sovi tapaamisesta, myyntipäällikkö Satu Wahlman, p. 0400 451 276 / satu.wahlman(at)kiinteistomaailma.fi

Kiinteistömaailma, Kamppi, Aurorankatu 15, 00100 Helsinki, www.kiinteistomaailma.fi/helsinki-kamppi

Web-osoite: http://www.kiinteistomaailma.fi/helsinki-kamppi Työnantaja: Fredeka Oy / Kiinteistömaailma Kamppi Sijainti: Aurorankatu 15, 00100 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: heti tai sopimukseen mukaan Yhteystiedot: Satu Wahlman, Puh: 0400 451 276, satu.wahlman@kiinteistomaailma.fi Hakemukset: Ota yhteyttä ja sovi tapaamisesta myyntipäällikkö Satu Wahlman p. 0400 451 276 / satu.wahlman@kiinteistomaailma.fi. Hakemuksen ja CV:n voit lähettää sähköpostitse. Ilmoitus jätetty: 05.09.2016 Haku päättyy: 30.11.2016 16:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Aurorankatu 15, 00100 HELSINKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kiinteistönvälittäjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.09.2016 ja sen on julkaissut Fredeka Oy / Kiinteistömaailma Kamppi. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Aurorankatu 15, 00100 HELSINKI .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa