Duunitori suosittelee
Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

Vuoropäällikkö

Sokotel Oy

Espoo

Service Operations Center Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Markkinointijohtaja

Valio Oy

Helsinki

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Työpaikkakuvaus

Haluatko tulla mukaan innovatiiviseen ja luovaan ilmapiiriin kehittämään uudenlaista kiinteistönvälitystä pääkaupunkiseudulle. Voimakkaasti kehittyvä yrityksemme kaipaa kiinteistönvälittäjiksi itsenäisiä ja palveluhenkisiä myyjiä.

Arvostamme suuresti myyntikokemusta ja LKV tutkintoa mutta jos olet vaihtamassa alaa, tarjoamme sinulle ammattilaisen koulutuksen ja hyvät eväät mielenkiintoisen ja palkitsevan työn aloittamiseen. Ota rohkeasti meihin yhteyttä!

Tarjoamme kilpailukykyisen palkkamallin ja mukavien työkaverien tuen. Käytämme myynnin tukena ammattivalokuvaajaa. Työtehtävien hoito edellyttää sinulta omaa autoa.

Lähetä hakemuksesi ja CVsi osoitteeseen info@housecompany.fi

Web-osoite: http://housecompany.fi Työnantaja: House Company LKV Oy Sijainti: 02730 ESPOO Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: heti tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Susanna Ranne (toimitusjohtaja) 050 538 67 69 Ilmoitus jätetty: 06.08.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 02730 ESPOO

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kiinteistönvälittäjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.08.2016 ja sen on julkaissut House Company LKV Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 02730 - Espoo , osoitteessa 02730 ESPOO .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa