Duunitori suosittelee
Oletko sinä uuden ajan kiinteistövälittäjä? Hae mukaan Kiinteistömaailman Trainee -ohjelmaan!

Academic Work

Helsinki

Software Developer, Helsinki

Nortal

Helsinki

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

Osastoassistentti, Pöyry Oyj

Studentwork

Helsinki

Danske Graduate

Danske Bank Finland

Helsinki

Ilmoitus jätetty 06.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haluatko tulla mukaan innovatiiviseen ja luovaan ilmapiiriin kehittämään uudenlaista kiinteistönvälitystä pääkaupunkiseudulle. Voimakkaasti kehittyvä yrityksemme kaipaa kiinteistönvälittäjiksi itsenäisiä ja palveluhenkisiä myyjiä. Arvostamme suuresti myyntikokemusta ja LKV tutkintoa mutta jos olet vaihtamassa alaa, tarjoamme sinulle ammattilaisen koulutuksen ja hyvät eväät mielenkiintoisen ja palkitsevan työn aloittamiseen. Ota rohkeasti meihin yhteyttä! Tarjoamme kilpailukykyisen palkkamallin ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kiinteistönvälitysalan tehtävät Espoo kiinteistönvälitysalan tehtävät Espoo .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kiinteistönvälittäjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.08.2016 ja sen on julkaissut House Company LKV Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 02730 - Espoo .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa