Duunitori suosittelee
B2B Account Manager Tampereelle Elisa Oyj:n edustajamyyntiin

Bookers

Tampere

Myyjiä Elisan myyntipisteille, pääkaupunkiseutu

Elisa

Helsinki

Haussa 20 data-analyytikkoa

Saranen Consulting

Uusimaa

Isännöitsijä, Realia Isännöinti Oy

Adecco Finland

Finland

DATA QUALITY COORDINATOR, TAMRO OYJ

Tamro Oyj co Studentwork

Vantaa

Etsimme valonlähde-/valaisintukkumyyjää

Lumixia Oy

Ilmoitus jätetty 06.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haluatko tulla mukaan innovatiiviseen ja luovaan ilmapiiriin kehittämään uudenlaista kiinteistönvälitystä pääkaupunkiseudulle. Voimakkaasti kehittyvä yrityksemme kaipaa kiinteistönvälittäjiksi itsenäisiä ja palveluhenkisiä myyjiä. Arvostamme suuresti myyntikokemusta ja LKV tutkintoa mutta jos olet vaihtamassa alaa, tarjoamme sinulle ammattilaisen koulutuksen ja hyvät eväät mielenkiintoisen ja palkitsevan työn aloittamiseen. Ota rohkeasti meihin yhteyttä! Tarjoamme kilpailukykyisen palkkamallin ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kiinteistönvälitysalan tehtävät Espoo kiinteistönvälitysalan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kiinteistönvälittäjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.08.2016 ja sen on julkaissut House Company LKV Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 02730 - Espoo .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus