Duunitori suosittelee
TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Työpaikkakuvaus

Yrityksemme Gaala Kodit Oy kuuluu alamme johtavaan Kiinteistömaailma ketjuun ja meillä on käytössämme sieltä alan johtavat kodinvälittämisen välineet sekä koulutus. Peräti joka neljäs koti löytää uudet ihmiset kauttamme pääkaupunkiseudulla.

Gaala Kodit on taloudellisesti menestynyt ja kasvussa oleva kodinvälittämisen palveluita tarjoava nykyaikainen ja valoisa yritys. Haemme nyt kasvavaan myyntiryhmäämme asuntokaupan ammattilaista tai siksi haluavaa. Käytössämme on Suomen johtava alan koulutus, joten älä epäröi avata uutta ovea elämässäsi ja astua valoisaan asuntomyymäläämme.
https://goo.gl/wbjUpQ

Tehtävä täytetään sopivan henkilön löytyessä.

Ota yhteyttä Gaala Kodit Oy tj. Jari Hänninen tel. 0400-670 338, email jari.hanninen@kiinteistomaailma.fi

Web-osoite: http://www.fb.com/gaalakodit Työnantaja: Kiinteistömaailma Etu-Töölö, Gaala Kodit Oy Sijainti: Mechelininkatu 17, 00100 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: heti Yhteystiedot: Jari Hänninen, Puh: 0400-670 338, jari.hanninen@kiinteistomaailma.fi Ilmoitus jätetty: 11.10.2016 Haku päättyy: 30.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Mechelininkatu 17, 00100 HELSINKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kiinteistönvälittäjä / Asuntomyyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Kiinteistömaailma Etu-Töölö, Gaala Kodit Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Mechelininkatu 17, 00100 HELSINKI .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa