Duunitori suosittelee
Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

B-to-B -myynnin ammattilainen

Fonecta

Turku

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Yrityksemme Gaala Kodit Oy kuuluu alamme johtavaan Kiinteistömaailma ketjuun ja meillä on käytössämme sieltä alan johtavat kodinvälittämisen välineet sekä koulutus. Peräti joka neljäs koti löytää uudet ihmiset kauttamme pääkaupunkiseudulla. Gaala Kodit on taloudellisesti menestynyt ja kasvussa oleva kodinvälittämisen palveluita tarjoava nykyaikainen ja valoisa yritys. Haemme nyt kasvavaan myyntiryhmäämme asuntokaupan ammattilaista ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Helsinki myyjät ja kassahenkilöt Helsinki myyntialan tehtävät Helsinki kiinteistönvälitysalan tehtävät Helsinki myyjät ja kassahenkilöt myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät kiinteistönvälitysalan tehtävät Helsinki .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kiinteistönvälittäjä / Asuntomyyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Kiinteistömaailma Etu-Töölö, Gaala Kodit Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa