Duunitori suosittelee
Asentaja, Koneasentaja, Työkoneasentaja, Maanrakennuskoneasentaja

Uudenmaan Konehuolto Oy

Kerava

Työnjohtaja / Vastaava Työnjohtaja

Jusmar Oy / co Värväämö

Helsinki

Rakennuttajavastaava asiakkaallemme Turkuun

Adecco Finland

Finland

Vastaava isännöitsijä Helsinkiin

Adecco Finland

Finland

Työnjohtaja / Nuorempi Työnjohtaja

Viherpojat Oy / co Värväämö

Espoo

Osa-aikainen työntömastotrukin kuljettaja

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Työ on vaihtelevaa ja monipuolista, sisältäen loma-asuntojen kalustehuoltoa, kiinteistökorjausta ja huoltoa, pihan- ja metsänhoitotöitä, veneiden nostoa ja laskua sekä huoltoa jne. Työ on satunnaista, ja kyse on muutamasta tunnista viikossa, myöhemmin keväällä mahdollisesti enemmän. Työajat ovat sovittavissa. Huom. Kielitaitovaatimusta ei ole. Eduksi on, jos hallitset suomen, ruotsin tai englannin kielen....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lvi-alan työt Kemiönsaari LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Kemiönsaari kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Kemiönsaari lvi-alan työt LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kiinteistöhuoltomies, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Meripesä Oy Ab. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 07.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 25870 - Kemiönsaari .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus