Duunitori suosittelee
Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Työ on vaihtelevaa ja monipuolista, sisältäen loma-asuntojen kalustehuoltoa, kiinteistökorjausta ja huoltoa, pihan- ja metsänhoitotöitä, veneiden nostoa ja laskua sekä huoltoa jne. Työ on satunnaista, ja kyse on muutamasta tunnista viikossa, myöhemmin keväällä mahdollisesti enemmän. Työajat ovat sovittavissa. Huom. Kielitaitovaatimusta ei ole. Eduksi on, jos hallitset suomen, ruotsin tai englannin kielen....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lvi-alan työt Kemiönsaari LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Kemiönsaari kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Kemiönsaari lvi-alan työt LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Kemiönsaari .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kiinteistöhuoltomies, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Meripesä Oy Ab. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 07.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kemiönsaari .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus