Duunitori suosittelee
Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Ohjelmistosuunnittelija, Java

Elisa Appelsiini

Helsinki

Tiesuunnitteluun ryhmä-/projektipäällikkö

Destia

Jyväskylä

Kehityspäällikkö

Tero Saarinen Company

Helsinki

Marketing & Communication Specialist

Continental Rengas Oy / co MPS

Espoo

Työpaikkakuvaus

Haetaan reippaita kolamiehiä/naisia käsilumitöihin tulevaksi talveksi. Työ on mallia tarvittaessa kutsutaan eli lumisateiden mukaan ( ei päivittäistä), pääsääntöisesti aamuyön/aamun aikana tehtävää ulkoilua. Kohteet sijaitsevat Lappeenrannan keskustan läheisyydessä, joten jos asut lähellä keskustaa, et omaa autoa välttämättä tarvitse. Riittävä suomen kielen taito oltava.

Työnantaja: Kiinteistöhuolto Palonen Ky Sijainti: Mäntysuonkatu 11, 53550 LAPPEENRANTA Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: Talven tultua Yhteystiedot: Susanna Kareinen, 0400976644, info.palonen@kymp.net Ilmoitus jätetty: 11.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Mäntysuonkatu 11, 53550 LAPPEENRANTA

Yritystiedot

Toiminimi kiinteistöhuolto palonen Y-tunnus 0678881-2

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lumityöntekijä (kolamies/nainen), on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Kiinteistöhuolto Palonen Ky. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lappeenranta , osoitteessa Mäntysuonkatu 11, 53550 LAPPEENRANTA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa