Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kaksi huoltomiestä saa paikan! Olemme pääkaupunkiseudulla toimiva kiinteistöhuoltoalan yritys. Emme ole järjin suuri, mutta sitäkin tehokkaampi pienyritys. Puhallamme kaikki työntekijät yhteen hiileen ja teemme yhdessä työpäivistä mukavia. Haemme kahta vahvistusta joukkoomme: teknisenhuollon osaajaa (sekä pienet kiinteistöjen huolto- ja korjaustyöt) sekä koneenajotaitoista kiinteistönhoitajaa. Käytössä mm. Wille 655. Ehdottomina vaatimuksina luotettavuus ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lvi-alan työt Helsinki LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Helsinki kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Helsinki lvi-alan työt LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Kiinteistöhuolto Martek Oy Y-tunnus 0911465-3 Toimiala Kiinteistönhoito

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kiinteistöhuoltomies, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Kiinteistöhuolto Martek Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus