Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 27.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kiinteistöhuolto J. Rusanen Oy on Turun talousalueella vuodesta 1999 toiminut kiinteistöpalvelualan yritys, joka tuottaa kiinteistöjen omistajille ja toimitilojen käyttäjille luotettavia kiinteistön huolto- ja siivouspalveluja. Etsimme vakituiseen työsuhteeseen palvelualan ammattilaista, joka on valmis ottamaan vetovastuun siivouspalveluidemme toteuttamisesta. Työssäsi valvot alaistesi työn jälkeä, organisoit töiden toteuttamista ja osallistut tarjousten laskentaan. Toimit yhteistyössä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja musiikki- ja viihdealan tehtävät Turku siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Turku musiikki- ja viihdealan tehtävät siivous ja puhtaanapito, jätehuolto .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Kiinteistöhuolto J Rusanen Oy Y-tunnus 1532089-1 Toimiala Kiinteistönhoito

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Siivoustyönohjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 27.09.2016 ja sen on julkaissut Kiinteistöhuolto J. Rusanen Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee Turku . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Yhteistyössä

etujasi valvoo Puuliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus