Duunitori suosittelee
Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Ilmoitus jätetty 26.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kiinteistöhuolto J. Rusanen Oy on Turun talousalueella vuodesta 1999 toiminut kiinteistöpalvelualan yritys, joka tuottaa kiinteistöjen omistajille ja toimitilojen käyttäjille luotettavia kiinteistön huolto- ja siivouspalveluja. Haemme reipasta, mahdollisesti koneenajotaitoista, kiinteistönhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen. Työssäsi vastaat liike- ja asuinkiinteistöjen hoidosta ja kunnossapidosta. Työhösi sisältyy ulko- ja sisätöitä. Odotamme sinulta kiinteistöalaan liittyvää pohjakoulutusta ja/tai ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lvi-alan työt Turku LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Turku kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Turku lvi-alan työt LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Turku .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Kiinteistöhuolto J Rusanen Oy Y-tunnus 1532089-1

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kiinteistöhuoltomies, on ilmoitettu mol -palvelussa 26.09.2016 ja sen on julkaissut Kiinteistöhuolto J. Rusanen Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Turku . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa