Duunitori suosittelee
LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Maaleja ja pinnoitteita ymmärtävä myyntiedustaja, AkzoNobel

Studentwork

Vantaa

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

Legal Trainee

Ernst & Young Oy

00100 - Helsinki

Työpaikkakuvaus

Kiinteistöhuolto J. Rusanen Oy on Turun talousalueella vuodesta 1999 toiminut kiinteistöpalvelualan yritys, joka tuottaa kiinteistöjen omistajille ja toimitilojen käyttäjille luotettavia kiinteistön huolto- ja siivouspalveluja.

Haemme reipasta, mahdollisesti koneenajotaitoista, kiinteistönhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen. Työssäsi vastaat liike- ja asuinkiinteistöjen hoidosta ja kunnossapidosta. Työhösi sisältyy ulko- ja sisätöitä.

Odotamme sinulta kiinteistöalaan liittyvää pohjakoulutusta ja/tai teknistä osaamista kiinteistönhuoltotyöstä.

Arvostamme
- tietotekniikan perusosaamista sekä asiakaspalvelutaitoja
- joustavuutta, yhteistyökykyä ja valmiutta itsenäiseen, sekä tiimityöhön
- voimassa olevaa ajokorttia
- koneenajotaitoa

Palkkaus ja työn aloitus sopimuksen mukaan.

Puhelintiedusteluihin emme kiireiltämme valitettavasti ehdi vastata. Hakemukset palkkatoivomuksineen pyydetään lähettämään sähköpostitse 31.10. mennessä osoitteeseen info@kiinteistohuoltoturku.fi.

Web-osoite: http://www.kiinteistohuoltoturku.fi Työnantaja: Kiinteistöhuolto J. Rusanen Oy Sijainti: Akselintie 5, 20200 TURKU Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Jouni Rusanen, Puh: 010 836 0700 info@kiinteistohuoltoturku.fi Hakemukset: http://www.kiinteistohuoltoturku.fi/lomakkeet/tyohakemus Ilmoitus jätetty: 26.09.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Akselintie 5, 20200 TURKU

Yritystiedot

Toiminimi Kiinteistöhuolto J Rusanen Oy Y-tunnus 1532089-1

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kiinteistöhuoltomies, on ilmoitettu mol -palvelussa 26.09.2016 ja sen on julkaissut Kiinteistöhuolto J. Rusanen Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Turku , osoitteessa Akselintie 5, 20200 TURKU . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa