Duunitori suosittelee
LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Ilmoitus jätetty 05.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kiinteistöhuolto Grönvall Oy on v. 1991 perustettu perheyritys ja toimintamme on keskittynyt kantakaupungin alueelle. Haemme kahta kiinteistönhoitajaa, vakituista ja talvikaudeksi määräaikaista. Vaatimukset: - itsenäiseen työhön kykenevä - hyvä asiakaspalveluasenne - ahkera - nuhteeton tausta - B-luokan ajokortti - hyvä suomen kielen taito Kiinteistönhoitokoneiden ajotaito, lvi-tuntemus sekä korjaustaito katsotaan eduksi. Työ ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lvi-alan työt Helsinki LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Helsinki kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Helsinki lvi-alan työt LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Helsinki .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Kiinteistöhuolto Grönvall Oy Y-tunnus 0848377-2 Toimiala Kiinteistönhoito

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kiinteistöhuoltomies, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Kiinteistöhuolto Grönvall Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa