Duunitori suosittelee
Putkistoasiantuntija

Andritz Oy

Varkaus

Business Development Manager

Nebula Oy

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Daghemsföreståndare, Pilke Merituuli

Pilke Päiväkodit Oy

Espoo

Qt experts to R&D, Support and Consultancy

The Qt Company Oy

Oulu

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Etsimme reippaita, oma-aloitteisia ja luotettavia talvikauden lumityöntekijöitä. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta tai koulutusta, koska arvostamme oikeaa asennetta, sosiaalisuutta ja hyvää työnjälkeä. Töitä tehdään pääsääntöisesti kahdestaan tai kolmistaan ja liikutaan yrityksen autolla. Mahdollisuus tehdä myös yksin omalla autolla.

Työpäivät sijoittuvat niin arkipäiville kuin viikonloppuihinkin, silloin kun lunta tulee ja mahdollisesti lumisateen jälkeiselle päivälle. Työt alkavat pääsääntöisesti aamuyöstä, joten työ sopii hyvin myös opiskelijoille. Suomen kielen taito on välttämätön.

Mahdollisuus myös pitempään työsuhteeseen.

Tomi Aravirta puh. 040 124 5000
Tomi.Aravirta@kipapalvelut.com

Web-osoite: http://www.kipapalvelut.com Työnantaja: Kiinteistö- ja Ympäristöpalvelut Aravirta Oy Sijainti: Hyrräkatu 3, 70500 KUOPIO Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Ilmoitus jätetty: 29.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Hyrräkatu 3, 70500 KUOPIO

Yritystiedot

Toiminimi Kiinteistö- ja Ympäristöpalvelut Aravirta Oy Y-tunnus 1058622-8 Toimiala Kiinteistönhoito

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

2 372 000 € 19 %

Liiketoiminnan tulos

407 000 € 88 %

Henkilöstö

39 2

Liikevoitto-%

17 % 55 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lumityöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 29.09.2016 ja sen on julkaissut Kiinteistö- ja Ympäristöpalvelut Aravirta Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kuopio , osoitteessa Hyrräkatu 3, 70500 KUOPIO . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa