Duunitori suosittelee
Arvokuljettajia ja rahankäsittelijöitä kesäksi

Loomis

Helsinki

Etsimme laadunvalvojaa Fescon Oy:lle

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kiilto Family -konsernin juuret ajoittuvat vuoteen 1919, jolloin Tampereella perustettiin kemianteollisuuden tuotteita valmistava suomalainen perheyritys, Kiilto. Tänä päivänä konsernin emoyhtiö Kiilto Family Oy tarjoaa sujuvia talous-, ICT- ja HR-palveluita noin 750 hengelle kymmenessä maassa. Palveluillemme on myönnetty ISO 9001:2015 -sertifikaatti. Keskeisimmät sisäiset asiakkuudet ovat Kiilto ja KiiltoClean. Kiilto Familyn päätoimipaikka ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja vartijat, järjestysmiehet, vahtimestarit, valvojat Lempäälä vartijat, järjestysmiehet, vahtimestarit, valvojat .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Kiilto Family Oy Y-tunnus 0530002-9 Toimiala Pörssitoiminta ja rahoitusmarkkinoiden hallinnolliset tukipalvelut Rinnakkaistoiminimet None

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Luotonvalvoja, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Kiilto Family Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee Lempäälä . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta.

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus