Duunitori suosittelee
Markkinointijohtaja

Valio Oy

Helsinki

Tiesuunnitteluun ryhmä-/projektipäällikkö

Destia

Jyväskylä

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Ilmoitus jätetty 04.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Luoteis-Pirkanmaalla sijaitseva Kihniön kunta hakee talous- ja hallintojohtajan toistaiseksi voimassa olevaan virkaan erityisesti kuntatalouteen perehtynyttä henkilöä. Talous- ja hallintojohtaja johtaa hallinto-osastoa. Talous- ja hallintojohtaja on kunnanjohtajan työpari ja varahenkilö sekä kunnan johtoryhmän jäsen. Talous- ja hallintojohtajan tehtäviin kuuluvat yleis-, talous- ja henkilöstöhallinto, eläkeasiamiehen tehtävät, keskusvaalilautakunnan sihteerin tehtävät sekä kuntakonsernin ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja johto- ja päällikkötason hallintotehtävät Kihniö hallinto, yleiset toimistotyöt Kihniö johtajapositiot Kihniö talousjohto Kihniö johto- ja päällikkötason hallintotehtävät hallinto, yleiset toimistotyöt johtajapositiot talousjohto Kihniö .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Kihniön kunta Y-tunnus 0133862-8

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Talous- ja hallintojohtaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Kihniön kunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 39820 - Kihniö . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa