Duunitori suosittelee
Johdon assistentti

Suomen Punainen Risti

Helsinki

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

Haemme vastaavaa työnjohtajaa Poriin

Adecco Finland

Finland

Haemme TYÖNJOHTAJAA Poriin

Adecco Finland

Finland

Maarakentamisen työnjohtaja

Oulun Piharakennus Oy

Oulu

Tietohallintopäällikkö

Oy Transmeri Ab co HRS Advisors

02600 - Espoo

Ilmoitus jätetty 04.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Luoteis-Pirkanmaalla sijaitseva Kihniön kunta hakee talous- ja hallintojohtajan toistaiseksi voimassa olevaan virkaan erityisesti kuntatalouteen perehtynyttä henkilöä. Talous- ja hallintojohtaja johtaa hallinto-osastoa. Talous- ja hallintojohtaja on kunnanjohtajan työpari ja varahenkilö sekä kunnan johtoryhmän jäsen. Talous- ja hallintojohtajan tehtäviin kuuluvat yleis-, talous- ja henkilöstöhallinto, eläkeasiamiehen tehtävät, keskusvaalilautakunnan sihteerin tehtävät sekä kuntakonsernin ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja johto- ja päällikkötason hallintotehtävät Kihniö hallinto, yleiset toimistotyöt Kihniö johtajapositiot Kihniö talousjohto Kihniö johto- ja päällikkötason hallintotehtävät hallinto, yleiset toimistotyöt johtajapositiot talousjohto .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Kihniön kunta Y-tunnus 0133862-8

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Talous- ja hallintojohtaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Kihniön kunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 39820 - Kihniö . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus