Duunitori suosittelee
Etsimme kahta Käytönsuunnittelijaharjoittelijaa Espooseen!

Academic Work

Espoo

Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Autonasentaja

Servon Oy Motonet Korjaamo Espoo

Espoo

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Yritysmyyjiä ja tiiminvetäjä pienyritystiimin esimieheksi

Varma

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Haemme Pelkosenniemen hyötyjäteasemalle yli 15-vuotiasta työntekijää asiakaspalvelutehtävään. Työntekijä ohjaa asiakkaat lajittelemaan jätteensä oikeisiin pisteisiin ja kirjaa kuittiin jätemääriä.

Web-osoite: http://salla4h.fi Työnantaja: Sallan 4H-yhdistys ry Sijainti: Isopalontie 100, 98500 PELKOSENNIEMI Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: seuraavan parillisen viikon perjantaina Yhteystiedot: Sallan 4H-yhdistys Annina Kämäräinen Ruotsalaistentie 1 98900 Salla p. 040-1638210 Hakemukset: sallan4h@4h.fi Ilmoitus jätetty: 02.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Isopalontie 100, 98500 PELKOSENNIEMI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kierrätystyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 02.09.2016 ja sen on julkaissut Sallan 4H-yhdistys ry. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Pelkosenniemi , osoitteessa Isopalontie 100, 98500 PELKOSENNIEMI .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa