Duunitori suosittelee
Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

International Manager

Teosto ry

Helsinki

Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

Digia Career Compass

Digia

Jyväskylä

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme määräaikaiseen työsuhteeseen ajoneuvoasentajaa. Mahdollisuus myös pidempään työsuhteeseen. Työtehtäviin kuuluvat ajoneuvojen korjaus- ja huoltotoiminta. Asentajan on suoriuduttava itsenäisesti ja oma-aloitteisesti henkilö- ja pakettiautojen huolloista ja korjauksista. Autojen sähkötyöt ja vikadiagnostiikan tuntemus katsotaan eduksi. Myös nelipyöräsuuntaus taidot katsotaan eduksi. Sinulla on oltava paineensietokykyä sekä pitkäjänteisyyttä. Katsomme eduksesi kaiken autoalaan liittyvän aiemman ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Lahti Asennus, huolto ja puhtaanapito Lahti ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Asennus, huolto ja puhtaanapito Lahti .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi KHK-Auto Oy Y-tunnus 0699993-5 Toimiala Moottoriajoneuvojen huolto ja korjaus (pl. renkaat)

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Autonasentaja, huoltokorjaamo, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut KHK-Auto Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lahti . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus