Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 10.01.2017

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kh-Kiinteistöpalvelut Oy on asumisympäristöjen kiinteistöhuollon ja sitä tukevien palveluiden ammattilainen. Työllistämme pääkaupunkiseudulla, Pirkanmaalla ja Jyväskylässä yli 600 työntekijää 40 eri lähiyksikössä. Helsingin Sörnäisten alueella toimii paikallisyksikkömme HuoltoHyvärinen. Huoltohyvärinen Oy hakee palvelukseen KIINTEISTÖNHOITAJAA/SIIVOOJAA. Haemme reipasta ja tunnollista kiinteistönhoitajaa kiinteistöjen yleisten tilojen siivoukseen ja ulko-alueiden hoitoon. Sinulla on mielellään aikaisempaa kokemusta asuinkiinteistöjen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja isännöinti ja kiinteistöhoito Helsinki kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Helsinki siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Helsinki isännöinti ja kiinteistöhoito kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito siivous ja puhtaanapito, jätehuolto .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi kh-kiinteistöpalvelut Y-tunnus 0743414-3 Toimiala Kiinteistönhoito

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kiinteistönhoitaja/siivooja, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.01.2017 ja sen on julkaissut Kh-kiinteistöpalvelut Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.01.2017. Työpaikka sijaitsee Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta.

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus