Duunitori suosittelee
Huoltoneuvoja Audi Center Airportiin

VV-Autotalot Oy

01530 - Vantaa

Isännöitsijä, Tapiolan Lämpö, Espoo

Adecco Finland

Finland

Isännöitsijä, Isännöitsijätoimisto Maikoski Oy, Vantaa

Adecco Finland

Finland

Isännöitsijä Satakunnan alueelle

Adecco Finland

Finland

Isännöitsijä, Realia Isännöinti Oy

Adecco Finland

Finland

Service Engineer Trainee paperiteollisuuteen

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

kh-kiinteistöpalvelu Oy hakee palvelukseen AJOKORTILLISTA KIINTEISTÖN HOITAJAA Jyväskylän alueelle. Työtehtäviin kuuluu pääosin asuinkiinteistöjen kiinteistöjen ulkoalueiden roskalenkkiä ja kauden huoltotöitä (nurmenleikkuu, lehtityöt, lumityöt) ja pienimuotoisia kiinteistöhuoltotöitä (lampun- ja nimenvaihdot). Työtehtäviin annetaan opastus, joten sinun ei tarvitse olla valmis kiinteistöalan ammattilainen. Tärkeintä on, että omaat reippaan työasenteen ja ajokortin. Lisätietoja yrityksestä kotisivulta ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja isännöinti ja kiinteistöhoito Jyväskylä kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Jyväskylä isännöinti ja kiinteistöhoito kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi kh-kiinteistöpalvelut Y-tunnus 0743414-3 Toimiala Kiinteistönhoito

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kiinteistönhoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Kh-kiinteistöpalvelut Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 10.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 40100 - Jyväskylä . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 7 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus