Duunitori suosittelee
Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Hankintainsinööri

Destia

Vantaa

Kokki

Sokotel Oy

Helsinki

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Työpaikkakuvaus

kh-kiinteistöpalvelu Oy hakee palvelukseen AJOKORTILLISTA KIINTEISTÖN HOITAJAA Jyväskylän alueelle.

Työtehtäviin kuuluu pääosin asuinkiinteistöjen kiinteistöjen ulkoalueiden roskalenkkiä ja kauden huoltotöitä (nurmenleikkuu, lehtityöt, lumityöt) ja pienimuotoisia kiinteistöhuoltotöitä (lampun- ja nimenvaihdot). Työtehtäviin annetaan opastus, joten sinun ei tarvitse olla valmis kiinteistöalan ammattilainen. Tärkeintä on, että omaat reippaan työasenteen ja ajokortin.

Lisätietoja yrityksestä kotisivulta osoitteessa www.kh-kiinteistopalvelut.fi , missä voit myös täyttää kotisivuillamme olevan työnhakukaavakkeen ja lähettää sen meille. Tai lähetä hakemuksesi email-osoitteeseen rekry@kh-kiinteistopalvelut.fi. Hakuaika päättyy 10.11.2016 tai aiemmin, jos paikka on saatu sitä ennen täytettyä.

Web-osoite: http://www.kh-kiinteistopalvelut.fi Työnantaja: Kh-kiinteistöpalvelut Oy Sijainti: 40100 JYVÄSKYLÄ Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: heti tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: hakemus kotisivuilta: www.kh-kiinteistopalvelut.fi tai vapaamuotoinen hakemus sähköpostilla: rekry@kh-kiinteistopalvelut.fi Ilmoitus jätetty: 10.10.2016 Haku päättyy: 10.11.2016 16:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 40100 JYVÄSKYLÄ

Yritystiedot

Toiminimi kh-kiinteistöpalvelut Y-tunnus 0743414-3 Toimiala Kiinteistönhoito

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

1 474 000 € -70 %

Liiketoiminnan tulos

-219 000 € -245 %

Liikevoitto-%

-15 % -600 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kiinteistönhoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Kh-kiinteistöpalvelut Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 10.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 40100 - Jyväskylä , osoitteessa 40100 JYVÄSKYLÄ . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 4 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa