Duunitori suosittelee
Terveystoimittaja

Bonnier Business Forum Oy

Helsinki

Elämyksentuottaja

Pizzarium / Royal Ravintolat

Helsinki

Content Specialist

Wärtsilä

Helsinki

Digital Marketing & Content Specialist

Wärtsilä

Helsinki

Myyntiagentti Vattenfallin tiimiin

Teleperformance Finland Oy

Tampere

Kuoronjohtaja / Taiteellinen johtaja

Kauppakorkeakoulun ylioppilaskunnan laulajat (KYL)

Helsinki

Ilmoitus jätetty 04.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Voimakkaasti kasvava Kevyt Kanava -konserni on Suomen kolmanneksi suurin kaupallinen radiotalo ja suurin yrittäjävetoinen. Yrityksen toiminta on valtakunnallista sisältäen mm. 20 alueellista Aito Iskelmä, Aito Hitti ja Aito Kajaus -radiota sekä valtakunnallisen tv-verkossa toimivan Aito Iskelmä Harju & Pöntisen. Haemme tiimiimme liike-elämästä kiinnostunutta kaupallista tuottajaa yrityksen Pohjanmaan maakuntien myyntitehtäviin sekä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kulttuurialan tehtävät Vaasa musiikki- ja viihdealan tehtävät Vaasa media Vaasa kulttuurialan tehtävät musiikki- ja viihdealan tehtävät media Vaasa .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Kevyt Kanava Oy Y-tunnus 1446437-5 Toimiala Radio-ohjelmien tuottaminen ja lähettäminen

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kaupallinen tuottaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Kevyt Kanava Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 65100 - Vaasa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus