Duunitori suosittelee
Yrittäjyyden yhteisömanageri

Ladec Oy

Lahti

eCommerce Content Specialist, Nokian Tyres Plc

Nokian Renkaat Oyj

37100 - Nokia

Copywriter

C2 Advertising

Vaasa

Ilmoitus jätetty 04.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Voimakkaasti kasvava Kevyt Kanava -konserni on Suomen kolmanneksi suurin kaupallinen radiotalo ja suurin yrittäjävetoinen. Yrityksen toiminta on valtakunnallista sisältäen mm. 20 alueellista Aito Iskelmä, Aito Hitti ja Aito Kajaus -radiota sekä valtakunnallisen tv-verkossa toimivan Aito Iskelmä Harju & Pöntisen. Haemme tiimiimme liike-elämästä kiinnostunutta kaupallista tuottajaa yrityksen Pohjanmaan maakuntien myyntitehtäviin sekä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kulttuurialan tehtävät Vaasa media Vaasa musiikki- ja viihdealan tehtävät Vaasa kulttuurialan tehtävät media musiikki- ja viihdealan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Kevyt Kanava Oy Y-tunnus 1446437-5 Toimiala Radio-ohjelmien tuottaminen ja lähettäminen

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kaupallinen tuottaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Kevyt Kanava Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee Vaasa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus