Duunitori suosittelee
Copywriter

Restel Oy / co MPS

Helsinki

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

System Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Siltasuunnittelija (Kuopio tai Tampere)

Destia

Tampere

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

eHealth Lead Technical Architect

Nortal

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Voimakkaasti kasvava Kevyt Kanava -konserni on Suomen kolmanneksi suurin kaupallinen radiotalo ja suurin yrittäjävetoinen. Yrityksen toiminta on valtakunnallista sisältäen mm. 20 alueellista Aito Iskelmä, Aito Hitti ja Aito Kajaus -radiota sekä valtakunnallisen tv-verkossa toimivan Aito Iskelmä Harju & Pöntisen.

Haemme tiimiimme liike-elämästä kiinnostunutta kaupallista tuottajaa yrityksen Pohjanmaan maakuntien myyntitehtäviin sekä palveluiden kehittämiseen.

Etsimämme osaaja on luova, rohkea ja idearikas myynnin, markkinoinnin ja tuotannollisten osa-alueiden taitaja, joka tarvittaessa haastaa meitä näkemään asiat uudella tavalla. Arvostamme kokemusta yritysmyynnistä ja erityisesti kaupallisesta mediasta, mutta se ei ole välttämätöntä.

Toivomme myös suomen ja ruotsin kielitaitoa sekä B-ajokorttia.

Tarjoamme ison talon edut, mutta pienen talon joustavuuden sekä uudelle osaajalle mahdollisuuden kehittää tuotteistamisen, myynnin ja markkinoinnin osaamistaan monipuolisessa mediakentässä. Pääsijaintipaikkasi voi olla melkeinpä missä tahansa Pohjanmaan maakunnissa.

Tiedustelut: Hannu Harju, puh. 050 0667969 tai sähköpostitse hannu.harju@kevytkanava.fi

Tähän tehtävään haetaan Kaupallinen tuottaja -RekryKoulutushaun kautta, www.te-palvelut.fi - haussa oleva työvoimakoulutus - alue Vaasa - kaupallinen tuottaja

Lue lisää Kaupallinen tuottaja -RekryKoulutuksen sisällöstä koulutuksen järjestäjän, CreaMentors Oy:n, verkkosivuilta: http://www.creamentorsakatemia.fi/valmennus/kaupallinen-tuottaja-rekrykoulutus-vaasa/

Tervetuloa Kaupallinen tuottaja -RekryKoulutuksen infotilaisuuteen tiistaina 25.10. klo 15-17, Valtion Virastotalo, Wolffintie 35, kuulemaan lisää koulutuksesta.

Työnantaja: Kevyt Kanava Oy Sijainti: 65100 VAASA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 28.11.2016 Ilmoitus jätetty: 04.10.2016 Haku päättyy: 01.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 65100 VAASA

Yritystiedot

Toiminimi Kevyt Kanava Oy Y-tunnus 1446437-5 Toimiala Radio-ohjelmien tuottaminen ja lähettäminen

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

840 000 € 46 %

Liiketoiminnan tulos

76 000 € 29 %

Liikevoitto-%

9 % -10 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kaupallinen tuottaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Kevyt Kanava Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 65100 - Vaasa , osoitteessa 65100 VAASA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa