Duunitori suosittelee
B-to-B -myynnin ammattilainen

Fonecta

Turku

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

KEY ACCOUNT MANAGER, NORTHERN EUROPE

Academic Work

Espoo

Ilmoitus jätetty 27.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Ketjurauma Oy on raumalainen teollisuuden kuljetinketjuja valmistava ja markkinoiva yritys. Tällä hetkellä työllistämme toimipisteessämme Raumalla n. 34 henkilöä ja vuonna 2015 liikevaihto oli 7.5milj. euroa. www.ketjurauma.fi Haemme nyt MYYNTI-INSINÖÖRIÄ Myynti-insinöörinä vastaat ensisijaisesti uusasiakashankinnasta, avainasiakassuhteista ja tarjouslaskennasta. Sinulla on kokemusta myyntityöstä, mielellään metalliteollisuuden alalta. Olet innostuva, oma-aloitteinen ja energinen asiakassuhteiden hoitaja. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyntialan tehtävät Rauma myyntialan tehtävät Rauma .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Ketjurauma Oy Y-tunnus 1439807-2 Toimiala Kone- ja prosessisuunnittelu

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myynti-insinööri, on ilmoitettu mol -palvelussa 27.09.2016 ja sen on julkaissut Ketjurauma Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 26510 - Rauma . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa