Duunitori suosittelee
Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Kehityspäällikkö

Tero Saarinen Company

Helsinki

Embedded Linux Developers

Bittium Wireless Oy

Oulu

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

Työpaikkakuvaus


Keskusrikospoliisi on poliisin valtakunnallinen yksikkö, jonka toimialueena on koko Suomi. Keskusrikospoliisin tehtävänä on torjua kansainvälistä, järjestäytynyttä, ammattimaista, taloudellista ja muuta vakavaa rikollisuutta, suorittaa tutkintaa, tuottaa rikostorjunnan asiantuntijapalveluita sekä kehittää rikostorjuntaa ja rikostutkintamenetelmiä.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 1.1.2017
Työaikamuoto: Virastotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 31.10.2016  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Keskusrikospoliisi Vantaan toimitalo, Jokiniemenkuja 4, 01370 VANTAA

Hakemukseen on mahdollista liittää liitteitä.

Viran/tehtävän kuvaus:
Virastomestari työskentelee Keskusrikospoliisin Hallintopalveluissa materiaali- ja toimitilahallintotiimissä. Toimenkuva muodostuu monipuolisista toimitiloihin ja toimitilaturvallisuuteen sekä materiaalihallintoon liittyvistä tehtävistä. Lisäksi tehtäviin sisältyy virastopalvelutehtäviä kuten esimerkiksi kiinteistön ja kaluston ylläpitoon liittyvät tehtävät, tavara- ja henkilökuljetustehtävät sekä henkilökorttikuvaukset ja niihin liittyen kuvankäsittely.
Säädetyt kelpoisuusvaatimukset: Tehtävään ei ole säädettyjä kelpoisuusvaatimuksia.

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Hakijalta odotamme:
Tehtävän menestykselliselle hoitamiselle parhaat valmiudet antavat kokemus virastomestaritehtävistä tai muista vastaavista tehtävistä, kokemus materiaalihallintotehtävistä sekä toimitiloihin, erityisesti toimitilaturvallisuuteen liittyvistä tehtävistä. Keskeisiä toiminnan periaatteitamme ovat tiimimäinen toimintatapa ja palveluperiaate. Tehtävässä tarvitaankin hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, valmiutta opetella laajasti tiimin tehtäviä, palveluhenkisyyttä sekä oma-aloitteisuutta. Lisäksi tehtävien hoitamista edesauttaa atk-osaaminen sekä mm. hankinta-, avainhallinta- ja kulunvalvontajärjestelmien tuntemus. Hyvä suomen kielen taito ja B-luokan ajokortti ovat välttämättömiä tehtävissä. Luemme eduksi:
Arvostamme tehtäviä tukevaa tutkintoa (esim. virastomestarin ammattitutkinto tai turvallisuusalan tutkinto), ajokokemusta pääkaupunkiseudun liikenteessä, kokemusta turvavalvomoon liittyvästä työskentelystä ja turvatekniikan käytöstä sekä asiakaspalvelukielitaitoa (ruotsi ja englanti). Arvostamme täsmällisyyttä ja valmiutta työskentelyyn myös virka-ajan ulkopuolella.
Muut tehtävään liittyvät tiedot:
Tehtävässä voidaan käyttää enintään 6 kuukauden koeaikaa.
Palkkauksen peruste:
Tehtävän vaativuustaso on 40.04, jonka peruspalkka on 2032,41 €/kk. Tämän lisäksi maksetaan henkilökohtaista kokemusosaa 0-14% ja suoritusosaa enintään 32 % peruspalkasta.
Työnantaja: Keskusrikospoliisi Sijainti: 01370 VANTAA Työajat: virastotyöaika Yhteystiedot: Kirsi Pohjaranta
Talouspäällikkö
Puhelin: 02954 86535

Heini Miikkulainen
Toimitila-asiantuntija
Puhelin: 02954 86516

Hakemukset: https://haku.valtiolle.fi/Public/Apply.aspx?guidAssignment=247b01bc-fa12-4cfb-a6ee-bae6d8409e0e Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 Ilmoituskanava: Valtiolle

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 01370 VANTAA

Yritystiedot

Toiminimi Keskusrikospoliisi Y-tunnus 0245434-8

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Virastomestari, on ilmoitettu Valtiolle -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Keskusrikospoliisi. Kyseessä on virastotyöaika. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 01370 - Vantaa , osoitteessa 01370 VANTAA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 10 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa