Duunitori suosittelee
Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Kunnallistekniikan suunnittelija (Vantaa)

Destia

Vantaa

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Sähkö- / verkostoasentajia (Vantaa, Espoo ja Turku)

Destia

Espoo

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Työpaikkakuvaus

TYÖPAIKKA KUVAUS
Keskusrikospoliisi on poliisin valtakunnallinen yksikkö, jonka toimialueena on koko Suomi. Keskusrikospoliisin tehtävänä on torjua kansainvälistä, järjestäytynyttä, ammattimaista, taloudellista ja muuta vakavaa rikollisuutta, suorittaa tutkintaa, tuottaa rikostorjunnan asiantuntijapalveluita sekä kehittää rikostorjuntaa ja rikostutkintamenetelmiä.
Työpaikan tiedot: Keskusrikospoliisi Vantaan toimitalo Jokiniemenkuja 4 01370 VANTAA

TYÖTEHTÄVÄT
Virastomestari työskentelee Keskusrikospoliisin Hallintopalveluissa materiaali- ja toimitilahallintotiimissä. Toimenkuva muodostuu monipuolisista toimitiloihin ja toimitilaturvallisuuteen sekä materiaalihallintoon liittyvistä tehtävistä. Lisäksi tehtäviin sisältyy virastopalvelutehtäviä kuten esimerkiksi kiinteistön ja kaluston ylläpitoon liittyvät tehtävät, tavara- ja henkilökuljetustehtävät sekä henkilökorttikuvaukset ja niihin liittyen kuvankäsittely.

VAATIMUKSET
Tehtävän menestykselliselle hoitamiselle parhaat valmiudet antavat kokemus virastomestaritehtävistä tai muista vastaavista tehtävistä, kokemus materiaalihallintotehtävistä sekä toimitiloihin, erityisesti toimitilaturvallisuuteen liittyvistä tehtävistä. Keskeisiä toiminnan periaatteitamme ovat tiimimäinen toimintatapa ja palveluperiaate. Tehtävässä tarvitaankin hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, valmiutta opetella laajasti tiimin tehtäviä, palveluhenkisyyttä sekä oma-aloitteisuutta. Lisäksi tehtävien hoitamista edesauttaa atk-osaaminen sekä mm. hankinta-, avainhallinta- ja kulunvalvontajärjestelmien tuntemus. Hyvä suomen kielen taito ja B-luokan ajokortti ovat välttämättömiä tehtävissä.
Arvostamme tehtäviä tukevaa tutkintoa (esim. virastomestarin ammattitutkinto tai turvallisuusalan tutkinto), ajokokemusta pääkaupunkiseudun liikenteessä, kokemusta turvavalvomoon liittyvästä työskentelystä ja turvatekniikan käytöstä sekä asiakaspalvelukielitaitoa (ruotsi ja englanti). Arvostamme täsmällisyyttä ja valmiutta työskentelyyn myös virka-ajan ulkopuolella.
Tehtävään ei ole säädettyjä kelpoisuusvaatimuksia.

Tehtävän vaativuustaso on 40.04, jonka peruspalkka on 2032,41 €/kk. Tämän lisäksi maksetaan henkilökohtaista kokemusosaa 0-14% ja suoritusosaa enintään 32 % peruspalkasta.

Vakinainen.
Hakemukseen on mahdollista liittää liitteitä.
Virka on viraston yhteinen. Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014).
Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.
Koeaika: Tehtävässä voidaan käyttää enintään 6 kuukauden koeaikaa.
Viitenumero: 26-662-2016

Web-osoite: http://www.poliisi.fi/krp Työnantaja: Keskusrikospoliisi Sijainti: Jokiniemenkuja 4, 01370 VANTAA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.01.2017 Yhteystiedot: Kirsi Pohjaranta, Talouspäällikkö, 02954 86535 Heini Miikkulainen, Toimitila-asiantuntija, 02954 86516 Hakemukset: Internet: https://haku.valtiolle.fi/Public/Apply.aspx?guidAssignment=247b01bc-fa12-4cfb-a6ee-bae6d8409e0e Voit hakea työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksen oheiseen osoitteeseen. Hakemuksessa ja kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän ID. Hakemuksia ei palauteta. Postitse: Keskusrikospoliisin kirjaamo PL 285 01301 VANTAA Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 16:15 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Jokiniemenkuja 4, 01370 VANTAA

Yritystiedot

Toiminimi Keskusrikospoliisi Y-tunnus 0245434-8

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Virastomestari, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Keskusrikospoliisi. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa , osoitteessa Jokiniemenkuja 4, 01370 VANTAA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 10 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa