Duunitori suosittelee
Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

Java Software Developer

LM-Instruments Oy co HRS Advisors

Parainen

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Kauppapolitiikan päällikkö

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Työpaikkakuvaus


Keskusrikospoliisi on poliisin valtakunnallinen yksikkö, jonka toimialueena on koko Suomi. Keskusrikospoliisin tehtävänä on torjua kansainvälistä, järjestäytynyttä, ammattimaista, taloudellista ja muuta vakavaa rikollisuutta, suorittaa tutkintaa, tuottaa rikostorjunnan asiantuntijapalveluita sekä kehittää rikostorjuntaa ja rikostutkintamenetelmiä.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 1.12.2016
Työaikamuoto: Jaksotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 31.10.2016  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Keskusrikospoliisi Vantaan toimitalo, Jokiniemenkuja 4, 01370 VANTAA

Hakemukseen on mahdollista liittää nimikirjanote/ CV.

Viran/tehtävän kuvaus:
Nimitettävän henkilön tehtävänä on toimia Keskusrikospoliisin Tiedusteluosaston Tilannekeskuksen kyberpäivystäjänä, Internet-tiedustelijana painottuen lapsen seksuaalisen hyväksikäytön torjuntaan ja uhka-arviotoimintaan.
Säädetyt kelpoisuusvaatimukset: Vanhemman rikoskonstaapelin kelpoisuusvaatimuksena on poliisialan ammattikorkeakoulututkinto tai poliisin perustutkinto taikka poliisimiehistön virkatutkinto. Kielitaidon kelpoisuusvaatimuksena on hyvä suomen kielen ja tyydyttävä ruotsin kielen suullinen ja kirjallinen taito.

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Hakijalta odotamme:
Eduksi katsotaan toimiminen laaja-alaisesti rikostorjunnassa, erityisesti lapsen seksuaalisen hyväksikäytön torjunnassa, Internet-osaaminen ja päivystystoiminnon osaaminen.

Henkilökohtaisista ominaisuuksista henkilön tulee omata vahva paineensietokyky sekä kyky ja halu kansainväliseen toimintaan. Muut tehtävään liittyvät tiedot:
Tehtävässä voidaan käyttää enintään 6 kuukauden koeaikaa.
Palkkauksen peruste:
Tehtävän vaativuustaso on 08.05, jonka peruspalkka on 2518,92 €/kk. Tämän lisäksi maksetaan henkilökohtaista kokemusosaa 0-14 % ja suoritusosaa enintään 32 % peruspalkasta sekä olosuhdeosaa 2 % peruspalkasta ja pääkaupunkiseutulisää 150,75 €/kk.
Työnantaja: Keskusrikospoliisi Sijainti: 01370 VANTAA Työajat: jaksotyöaika Yhteystiedot: Veli-Pekka Loikala
Rikosylikomisario
Puhelin: 0295 486633

Sari Sarani
Rikoskomisario
Puhelin: 0295 486627

Hakemukset: https://haku.valtiolle.fi/Public/Apply.aspx?guidAssignment=21ab866f-c5ac-42c6-9150-1cfe397e2cfe Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 Ilmoituskanava: Valtiolle

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 01370 VANTAA

Yritystiedot

Toiminimi Keskusrikospoliisi Y-tunnus 0245434-8

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vanhempi rikoskonstaapeli, on ilmoitettu Valtiolle -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Keskusrikospoliisi. Kyseessä on jaksotyöaika. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 01370 - Vantaa , osoitteessa 01370 VANTAA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 9 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa