Duunitori suosittelee
Ratasuunnittelija (Vantaa, Turku tai Tampere)

Destia

Vantaa

Hankintainsinööri

Destia

Vantaa

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Specialist, SEO/SEM

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Työpaikkakuvaus


Keskusrikospoliisi on poliisin valtakunnallinen yksikkö, jonka toimialueena on koko Suomi. Keskusrikospoliisin tehtävänä on torjua kansainvälistä, järjestäytynyttä, ammattimaista, taloudellista ja muuta vakavaa rikollisuutta, suorittaa tutkintaa, tuottaa rikostorjunnan asiantuntijapalveluita sekä kehittää rikostorjuntaa ja rikostutkintamenetelmiä.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 28.11.2016
Työaikamuoto: Jaksotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 31.10.2016  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Keskusrikospoliisi Vantaan toimitalo, Jokiniemenkuja 4, 01370 VANTAA

Hakemukseen on mahdollista liittää liitteitä.

Viran/tehtävän kuvaus:
Tehtävään nimitettävä henkilö toimii Keskusrikospoliisin Tutkintaosaston tarkkailuyksikön teknisen tarkkailun toiminnossa. Tehtävät koostuvat teknisen tarkkailun ja tarkkailun operatiivisista tehtävistä sekä tekniseen tarkkailuun liittyvistä koulutus- ja yhteistyötehtävistä.
Säädetyt kelpoisuusvaatimukset: Kelpoisuusvaatimuksena on poliisialan ammattikorkeakoulututkinto tai poliisin perustutkinto taikka poliisimiehistön virkatutkinto. Kielitaidon kelpoisuusvaatimuksena on hyvä suomen kielen ja tyydyttävä ruotsin kielen suullinen ja kirjallinen taito.

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Hakijalta odotamme:
Parhaat valmiudet tehtävässä toimimiseen antaa aiempi kokemus rikostutkinnan, tarkkailun tai teknisen tarkkailun tehtävistä sekä oma kiinnostuneisuus teknisen tarkkailun tehtävissä toimimiseen ja kehittymiseen. Työ on matkustus- ja varallaolovalmiutta edellyttävää kaksivuorotyötä.

Odotamme valittavalta henkilöltä paineensietokykyä, yhteistyökykyä sekä kykyä työskennellä kansainvälisessä toimintaympäristössä. Luemme eduksi:
Eduksi katsotaan kokemus teknisen tarkkailun järjestelmien käytöstä, tarkkailuun tai tekniseen tarkkailuun liittyvä koulutus ja muu tehtävänkuvaa tukeva koulutus sekä kokemus koulutustehtävissä toimimisesta. Kielitaidon osalta eduksi luetaan käytännössä osoitettu hyvä englannin kielen suullinen ja/tai kirjallinen taito.
Muut tehtävään liittyvät tiedot:
Tehtävässä voidaan käyttää enintään 6 kuukauden koeaikaa.
Palkkauksen peruste:
Tehtävän vaativuustaso on 08.05, jonka peruspalkka on 2518,92 €/kk. Tämän lisäksi maksetaan henkilökohtaista kokemusosaa 0-14%, suoritusosaa enintään 32% ja olosuhdeosaa 2 % peruspalkasta sekä pääkaupunkiseutulisää 150,75 €/kk.
Työnantaja: Keskusrikospoliisi Sijainti: 01370 VANTAA Työajat: jaksotyöaika Yhteystiedot: Pekka Sallinen
Rikoskomisario
Puhelin: 0295 486761

Pertti Sovelius
Rikoskomisario
Puhelin: 0295 486474

Hakemukset: https://haku.valtiolle.fi/Public/Apply.aspx?guidAssignment=e848cec6-db45-47cd-93bb-f182be563fee Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 Ilmoituskanava: Valtiolle

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 01370 VANTAA

Yritystiedot

Toiminimi Keskusrikospoliisi Y-tunnus 0245434-8

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vanhempi rikoskonstaapeli, on ilmoitettu Valtiolle -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Keskusrikospoliisi. Kyseessä on jaksotyöaika. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 01370 - Vantaa , osoitteessa 01370 VANTAA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 9 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa