Duunitori suosittelee
Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

Daghemsföreståndare, Pilke Merituuli

Pilke Päiväkodit Oy

Espoo

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Qt experts to R&D, Support and Consultancy

The Qt Company Oy

Oulu

Järjestelmätukihenkilö

Swarco Finland Oy

Espoo

Embedded Linux Developers

Bittium Wireless Oy

Oulu

Työpaikkakuvaus

TYÖPAIKKA KUVAUS
Keskusrikospoliisi on poliisin valtakunnallinen yksikkö, jonka toimialueena on koko Suomi. Keskusrikospoliisin tehtävänä on torjua kansainvälistä, järjestäytynyttä, ammattimaista, taloudellista ja muuta vakavaa rikollisuutta, suorittaa tutkintaa, tuottaa rikostorjunnan asiantuntijapalveluita sekä kehittää rikostorjuntaa ja rikostutkintamenetelmiä.
Työpaikan tiedot: Keskusrikospoliisi Vantaan toimitalo Jokiniemenkuja 4 01370 VANTAA

TYÖTEHTÄVÄT
Tarkastaja työskentelee Keskusrikospoliisin Tiedusteluosaston Kv -linjalla.Tehtävänä on toimia poliisin kansainvälisen yhteistyön vaativissa asiantuntijatehtävissä. Tehtäviin kuuluu erityisesti tietoverkkorikollisuutta ja tietoverkoissa tapahtuvia rikoksia koskevien virka- ja oikeusapupyyntöjen käsittely, valmistelu ja edelleen välittäminen, niihin liittyvien kirjausten ja tarkastusten tekeminen ja vastausten valmistelu sekä edellä mainittuihin tehtäviin liittyvä prosessien kehittäminen, neuvonta ja ohjeistus.

VAATIMUKSET
Koulutustavoitteena on korkeakoulututkinto ja tehtävien mukainen lisäkoulutus.

Käytännössä tehtävien menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyvää poliisin tietojärjestelmien tuntemusta, kokemusta poliisin kansainvälisestä yhteistyöstä ja muusta sidosryhmäyhteistyöstä sekä tietämystä erinäisistä maa- ja palveluntarjoajakohtaisista vaatimuksista.

Tehtävässä tarvitaan hyvää englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa, oma-aloitteisuutta sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Muu kielitaito katsotaan hakijalle eduksi.
Virkaan ei ole säädettyjä kelpoisuusvaatimuksia.

Tehtävän vaativuustaso 40.12, jonka peruspalkka on 2 971,60 €/kk. Tämän lisäksi maksetaan henkilökohtaista kokemusosaa 0-14% ja suoritusosaa enintään 32 %.

sijaisuus
Määräaikainen (alle 12 kk).
Hakemukseen on mahdollista liittää nimikirjanote/ CV
Virka on viraston yhteinen. Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014).
Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.
Koeaika: Tehtävässä voidaan käyttää enintään 6 kuukauden koeaikaa.
Viitenumero: 26-679-2016

Web-osoite: http://www.poliisi.fi/krp Työnantaja: Keskusrikospoliisi Sijainti: 01370 VANTAA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.11.2016 Yhteystiedot: Lars Henriksson, Rikosylikomisario , 0295 486 773 Seija Havukainen, Rikostarkastaja, 0295 486 900 Hakemukset: Internet: https://haku.valtiolle.fi/Public/Apply.aspx?guidAssignment=3897b256-c1b9-4a96-bb9e-31b0b2d7cb26 Voit hakea työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksen oheiseen osoitteeseen. Hakemuksessa ja kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän ID. Hakemuksia ei palauteta. Postitse: Keskusrikospoliisin kirjaamo PL 285 01301 VANTAA Ilmoitus jätetty: 07.10.2016 Haku päättyy: 21.10.2016 16:15 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 01370 VANTAA

Yritystiedot

Toiminimi Keskusrikospoliisi Y-tunnus 0245434-8

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tarkastaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Keskusrikospoliisi. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 01370 - Vantaa , osoitteessa 01370 VANTAA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 12 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa