Duunitori suosittelee
Sähkö-/Automaatioasentaja

Nordkalk

Lappeenranta

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Maaleja ja pinnoitteita ymmärtävä myyntiedustaja, AkzoNobel

Studentwork

Vantaa

Embedded Linux Developers

Bittium Wireless Oy

Oulu

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Specialist, SEO/SEM

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Työpaikkakuvaus


Keskusrikospoliisi on poliisin valtakunnallinen yksikkö, jonka toimialueena on koko Suomi. Keskusrikospoliisin tehtävänä on torjua kansainvälistä, järjestäytynyttä, ammattimaista, taloudellista ja muuta vakavaa rikollisuutta, suorittaa tutkintaa, tuottaa rikostorjunnan asiantuntijapalveluita sekä kehittää rikostorjuntaa ja rikostutkintamenetelmiä.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 1.1.2017
Työaikamuoto: Jaksotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 25.10.2016  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Keskusrikospoliisi Vantaan toimitalo, Jokiniemenkuja 4, 01370 VANTAA

Hakemukseen on mahdollista liittää nimikirjanote / CV

Viran/tehtävän kuvaus:
Rikosylikonstaapelin tehtäviin Keskusrikospoliisin Tutkintaosaston Henkirikostutkinta -linjalla kuuluu Järjestäytyneen rikollisuuden, muun vakavan väkivaltarikollisuuden ja terrorismi- sekä sotarikosten torjunta ja esitutkinta sekä DVI-uhritunnistustehtävät.
Henkilö toimii päätutkijan, ryhmän tai sektorivastaavan tehtävissä.

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset: Kelpoisuusvaatimuksena on poliisialipäällystön erikoistumisopintojen suorittaminen tai poliisialipäällystötutkinto tai poliisialipäällystön virkatutkinto tai poliisipäällystön tutkinnon A-osan suorittaminen taikka korkeakoulututkinto ja perehtyneisyys tehtäväalueeseen. Kielitaidon kelpoisuusvaatimuksena on hyvä suomen kielen ja tyydyttävä ruotsin kielen suullinen ja kirjallinen taito.

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Hakijalta odotamme:
Hakijalta odotamme pitkää rikostutkinta- ja DVI-uhritunnistustehtäväkokemusta sekä sidosryhmäyhteistyökokemusta. Valmiutta matkustamiseen ja ajoittain epäsäännölliseen työaikaan. Hyviä ryhmänjohto- ja yhteistyötaitoja. Luemme eduksi:
Luemme eduksi molempien kotimaisten kielten hyvän hallinnan lisäksi muun kielitaidon, muun poliisitehtävissä hankitun kokemuksen ja yleisen poliisin toimintaympäristön tuntemuksen.

Muut tehtävään liittyvät tiedot:
Tehtävässä voidaan käyttää enintään 6 kuukauden koeaikaa.
Palkkauksen peruste:
Tehtävän vaativuustaso on 08.06.02 jonka peruspalkka on 2930,84€/kk. Tämän lisäksi maksetaan henkilökohtaista kokemusosaa 0-14 %, suoritusosaa enintään 32 % ja olosuhdeosaa 2 % peruspalkasta ja pääkaupunkiseutulisää 150,75 €/kk
Työnantaja: Keskusrikospoliisi Sijainti: 01370 VANTAA Työajat: jaksotyöaika Yhteystiedot: Tero Haapala
Rikosylikomisario
Puhelin: 0295 486706

Göran Wennqvist
Rikosylikomisario
Puhelin: 0295 486442

Hakemukset: https://haku.valtiolle.fi/Public/Apply.aspx?guidAssignment=bb6ac4a3-0d9b-4dc5-a4ad-423c027989a2 Ilmoitus jätetty: 11.10.2016 Haku päättyy: 25.10.2016 Ilmoituskanava: Valtiolle

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 01370 VANTAA

Yritystiedot

Toiminimi Keskusrikospoliisi Y-tunnus 0245434-8

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rikosylikonstaapeli, on ilmoitettu Valtiolle -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Keskusrikospoliisi. Kyseessä on jaksotyöaika. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 01370 - Vantaa , osoitteessa 01370 VANTAA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 10 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa