Duunitori suosittelee
Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Business Development Manager

Nebula Oy

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Projektipäällikkö

T.R.Björkbom-Trading Oy

Lauttasaari (00200)

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Työpaikkakuvaus


Keskusrikospoliisi on poliisin valtakunnallinen yksikkö, jonka toimialueena on koko Suomi. Keskusrikospoliisin tehtävänä on torjua kansainvälistä, järjestäytynyttä, ammattimaista, taloudellista ja muuta vakavaa rikollisuutta, suorittaa tutkintaa, tuottaa rikostorjunnan asiantuntijapalveluita sekä kehittää rikostorjuntaa ja rikostutkintamenetelmiä.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 1.1.2017
Työaikamuoto: Virastotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 28.10.2016  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Keskusrikospoliisi Vantaan toimitalo, Jokiniemenkuja 4, 01370 VANTAA

Hakemukseen on mahdollista liittää nimikirjanote tai CV.

Viran/tehtävän kuvaus:
Henkilöstösihteeri työskentelee Keskusrikospoliisin Hallintopalveluiden Henkilöstöpalveluissa. Henkilöstösihteerin toimenkuva muodostuu laaja-alaisista henkilöstöhallinnon tehtävistä, mm. palvelussuhdeasiat, poissaolo- ja vuosiloma-asiat, työaika-asiat ja rekrytointiin liittyvät tehtävät sekä näihin liittyvien prosessien valvonta ja esimiesten ja henkilöstön ohjaaminen. Tehtäviin voi sisältyä myös työhyvinvointiin ja henkilöstön kehittämiseen liittyviä vastuualueita. Keskeiset käytössämme olevat tietojärjestelmät ovat SAPin ja CGI:n valmistuotteisiin perustuva Kieku-järjestelmä, poliisin Tarmo-työaikajärjestelmä ja valtion yhteinen rekrytointijärjestelmä. Olemme ottamassa käyttöön Megaflex-työajanseurantajärjestelmää.
Säädetyt kelpoisuusvaatimukset: Henkilöstösihteerin virkaan ei ole säädettyjä kelpoisuusvaatimuksia.

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Hakijalta odotamme:
Tradenomin tai merkonomin tutkinto sekä laaja-alainen kokemus henkilöstöhallinnon tehtävistä ja virka- ja työehtosopimuksen soveltamisesta antavat parhaat valmiudet tehtävien menestykselliselle hoitamiselle. Arvostamme kokemusta jaksotyötä ja virastotyöaikaa koskevien normien soveltamisesta työaika-, vuosiloma- ja poissaoloasioissa. Odotamme kokemusta SAP-pohjaisen henkilöstöhallinnon järjestelmän käyttämisestä.

Hakijalta odotamme vahvaa palveluasennetta, valmiutta tiimityöhön, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteisuutta sekä kehityshakuista asennetta sekä hyvää suullista ja kirjallista esitystaitoa. Luemme eduksi:
Kokemus valtion henkilöstöhallinnosta, palvelukeskustoiminnan tuntemus ja englannin kielen taito luetaan eduksi.
Muut tehtävään liittyvät tiedot:
Tehtävässä voidaan käyttää enintään 6 kuukauden koeaikaa.
Palkkauksen peruste:
Tehtävän vaativuustaso on 40.08, jonka peruspalkka on 2415,99 €/kk. Kokemuksesta ja osaamisesta riippuen vaativuustaso voi olla perehdyttämisajan (3-6 kk) 40.07, jonka peruspalkka on 2208,06 €/kk. Lisäksi maksetaan henkilökohtaista suoritusosaa enintään 32 % ja kokemusosaa 0-14 % peruspalkasta.
Työnantaja: Keskusrikospoliisi Sijainti: 01370 VANTAA Työajat: virastotyöaika Yhteystiedot: Leila Melander
Henkilöstöpäällikkö
Puhelin: 0295 48 5000

Birgitta Åkerström
Henkilöstöasiantuntija
Puhelin: 0295 48 6646

Hakemukset: https://haku.valtiolle.fi/Public/Apply.aspx?guidAssignment=f3759eb1-0aec-4f0f-8b32-e26a7e86cb83 Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 28.10.2016 Ilmoituskanava: Valtiolle

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 01370 VANTAA

Yritystiedot

Toiminimi Keskusrikospoliisi Y-tunnus 0245434-8

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Henkilöstösihteeri, on ilmoitettu Valtiolle -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Keskusrikospoliisi. Kyseessä on virastotyöaika. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 01370 - Vantaa , osoitteessa 01370 VANTAA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 11 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa