Duunitori suosittelee
HR-päällikkö

Varma

Helsinki

Tiesuunnitteluun ryhmä-/projektipäällikkö

Destia

Jyväskylä

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Työpaikkakuvaus

TYÖPAIKKA KUVAUS
Keskusrikospoliisi on poliisin valtakunnallinen yksikkö, jonka toimialueena on koko Suomi. Keskusrikospoliisin tehtävänä on torjua kansainvälistä, järjestäytynyttä, ammattimaista, taloudellista ja muuta vakavaa rikollisuutta, suorittaa tutkintaa, tuottaa rikostorjunnan asiantuntijapalveluita sekä kehittää rikostorjuntaa ja rikostutkintamenetelmiä.
Työpaikan tiedot: Keskusrikospoliisi Vantaan toimitalo Jokiniemenkuja 4 01370 VANTAA

TYÖTEHTÄVÄT
Henkilöstösihteeri työskentelee Keskusrikospoliisin Hallintopalveluiden Henkilöstöpalveluissa. Henkilöstösihteerin toimenkuva muodostuu laaja-alaisista henkilöstöhallinnon tehtävistä, mm. palvelussuhdeasiat, poissaolo- ja vuosiloma-asiat, työaika-asiat ja rekrytointiin liittyvät tehtävät sekä näihin liittyvien prosessien valvonta ja esimiesten ja henkilöstön ohjaaminen. Tehtäviin voi sisältyä myös työhyvinvointiin ja henkilöstön kehittämiseen liittyviä vastuualueita. Keskeiset käytössämme olevat tietojärjestelmät ovat SAPin ja CGI:n valmistuotteisiin perustuva Kieku-järjestelmä, poliisin Tarmo-työaikajärjestelmä ja valtion yhteinen rekrytointijärjestelmä. Olemme ottamassa käyttöön Megaflex-työajanseurantajärjestelmää.

VAATIMUKSET
Tradenomin tai merkonomin tutkinto sekä laaja-alainen kokemus henkilöstöhallinnon tehtävistä ja virka- ja työehtosopimuksen soveltamisesta antavat parhaat valmiudet tehtävien menestykselliselle hoitamiselle. Arvostamme kokemusta jaksotyötä ja virastotyöaikaa koskevien normien soveltamisesta työaika-, vuosiloma- ja poissaoloasioissa. Odotamme kokemusta SAP-pohjaisen henkilöstöhallinnon järjestelmän käyttämisestä.

Hakijalta odotamme vahvaa palveluasennetta, valmiutta tiimityöhön, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteisuutta sekä kehityshakuista asennetta sekä hyvää suullista ja kirjallista esitystaitoa.
Kokemus valtion henkilöstöhallinnosta, palvelukeskustoiminnan tuntemus ja englannin kielen taito luetaan eduksi.
Henkilöstösihteerin virkaan ei ole säädettyjä kelpoisuusvaatimuksia.

Tehtävän vaativuustaso on 40.08, jonka peruspalkka on 2415,99 €/kk. Kokemuksesta ja osaamisesta riippuen vaativuustaso voi olla perehdyttämisajan (3-6 kk) 40.07, jonka peruspalkka on 2208,06 €/kk. Lisäksi maksetaan henkilökohtaista suoritusosaa enintään 32 % ja kokemusosaa 0-14 % peruspalkasta.

Vakinainen.
Hakemukseen on mahdollista liittää nimikirjanote tai CV.
Virka on viraston yhteinen. Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014).
Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.
Koeaika: Tehtävässä voidaan käyttää enintään 6 kuukauden koeaikaa.
Viitenumero: 26-656-2016

Web-osoite: http://www.poliisi.fi/krp Työnantaja: Keskusrikospoliisi Sijainti: Jokiniemenkuja 4, 01370 VANTAA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.01.2017 Yhteystiedot: Leila Melander, Henkilöstöpäällikkö, 0295 48 5000 Birgitta Åkerström, Henkilöstöasiantuntija, 0295 48 6646 Hakemukset: Internet: https://haku.valtiolle.fi/Public/Apply.aspx?guidAssignment=f3759eb1-0aec-4f0f-8b32-e26a7e86cb83 Voit hakea työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksen oheiseen osoitteeseen. Hakemuksessa ja kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän ID. Hakemuksia ei palauteta. Postitse: Keskusrikospoliisin kirjaamo PL 285 01301 VANTAA Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 28.10.2016 16:15 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Jokiniemenkuja 4, 01370 VANTAA

Yritystiedot

Toiminimi Keskusrikospoliisi Y-tunnus 0245434-8

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Henkilöstösihteeri, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Keskusrikospoliisi. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa , osoitteessa Jokiniemenkuja 4, 01370 VANTAA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 10 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa