Duunitori suosittelee
Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Myyntineuvottelija

Aktia Pankki Oyj

Helsinki

Music Licensing Manager

Teosto ry

Helsinki

Lead Developer

Avarea

Helsinki

Idean DEVacademy

Idean

Helsinki

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kesko Logistiikka (ent. Keslog Oy) on Keskon tehokas ja luotettava kaupan alan logistiikkapalvelujen tuottaja ja alansa edelläkävijä. Kesko Logistiikan tehtävänä on tuottaa logistiikkapalveluja K- ryhmälle. Lisäksi tuotamme palveluja myös Keskon ulkopuolisille yrityksille. Kesko Logistiikan varastotuotanto vastaa Päivittäistavarakaupan asiakkaiden tavaroiden käsittelystä Vantaan keskusvarastoissa, joista toimitetaan monipuolinen tavaravalikoima kaikkialle maahan. Haemme keskusvarastoillemme ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja varastoalan tehtävät Helsinki varastoalan tehtävät Kerava varastoalan tehtävät Nurmijärvi varastoalan tehtävät Sipoo varastoalan tehtävät Tuusula varastoalan tehtävät Vantaa varastoalan tehtävät Espoo varastoalan tehtävät Helsinki Kerava Nurmijärvi Sipoo Tuusula Vantaa Espoo .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Kesko Oyj Y-tunnus 0109862-8 Toimiala Yleistukkukauppa

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Varastotyöntekijöitä Kesko Logistiikkaan, on ilmoitettu Kesko -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Kesko. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 03.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 22 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa