Duunitori suosittelee
Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Sähkö- / verkostoasentajia (Vantaa, Espoo ja Turku)

Destia

Espoo

Integraatioiden erikoisasiantuntija

Elisa Appelsiini

Helsinki

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

KESLOG OY on Keskon omistama tehokas ja luotettava kaupan alan logistiikkapalvelujen tuottaja ja alansa edelläkävijä. Keslog Oy:n tehtävä on tuottaa logistiikkapalveluja Kesko konsernin toimialayhtiöille, lisäksi palveluja tarjotaan myös konsernin ulkopuolisille yrityksille. KESLOG OY:N VARASTOTUOTANTO vastaa Ruokakeskon asiakkaiden tavaroiden käsittelystä Vantaan keskusvarastoissa, joista toimitetaan monipuolinen tavaravalikoima kaikkialle maahan. Haemme keskusvarastoillemme Vantaalle ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja varastoalan tehtävät Helsinki varastoalan tehtävät Kerava varastoalan tehtävät Nurmijärvi varastoalan tehtävät Sipoo varastoalan tehtävät Tuusula varastoalan tehtävät Vantaa varastoalan tehtävät Espoo varastoalan tehtävät Helsinki Kerava Nurmijärvi Sipoo Tuusula Vantaa Espoo .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Kesko Oyj Y-tunnus 0109862-8 Toimiala Yleistukkukauppa

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Varastotyöntekijöitä Keslog Oy:öön, on ilmoitettu Kesko -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Kesko. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa , osoitteessa Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 35 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa