Duunitori suosittelee
Business Development Analyst

Kuntarahoitus

00101 - Helsinki

eCommerce Content Specialist, Nokian Tyres Plc

Nokian Renkaat Oyj

37100 - Nokia

Vastaava mestari arvoasuntojen saneeraukseen

Johan Aarnio Oy / co Värväämö

Helsinki

Aluevastaava myyntiin ja markkinointiin

Face2face

Helsinki

Työnjohtaja / Vastaava Työnjohtaja

Jusmar Oy / co Värväämö

Helsinki

Copywriter

C2 Advertising

Vaasa

Työnjohtaja / Nuorempi Työnjohtaja

Viherpojat Oy / co Värväämö

Espoo

IT-osastonjohtaja

Kuntarahoitus

Helsinki

Työmaainsinööri

Rakennus Oy Antti J. Ahola co Solidea

05800 - Hyvinkää

Tulevaisuuden johtaja lähes jokaisen suomalaisen tunteman brändin alle

Academic Work

Helsinki

Tulevaisuuden johtaja lähes jokaisen suomalaisen tunteman brändin alle

Academic Work

Espoo

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

ETSIMME TYÖNJOHTAJAA Onko jälkimarkkinointi sinun juttusi? Kiinnostavatko maarakennuskoneet? Sinun tehtäväsi Työskentelet Konekesko Oy:n jälkimarkkinointiosastolla, raskaskoneiden huoltoyksikössä Vantaan korjaamon työnjohtajana ja mekaanikkojen esimiehenä. Sinun tehtäviisi kuuluvat maarakennus- ja maatalouskonemekaanikkojen esimiestyö, asiakaspalvelu sekä Vantaan korjaamon päivittäisten asioiden hoitaminen. Toivomme, että sinulla on teknisen alan koulutus ja vahvaa ammattiosaamista mekaanikkojen esimiestyöstä sekä korjaamon ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja työnjohtajat Helsinki työnjohtajat Kerava työnjohtajat Nurmijärvi työnjohtajat Sipoo työnjohtajat Tuusula työnjohtajat Vantaa työnjohtajat Espoo maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät Helsinki maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät Kerava maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät Nurmijärvi maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät Sipoo maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät Tuusula maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät Vantaa maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät Espoo johtajapositiot Helsinki johtajapositiot Kerava johtajapositiot Nurmijärvi johtajapositiot Sipoo johtajapositiot Tuusula johtajapositiot Vantaa johtajapositiot Espoo työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Helsinki työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Kerava työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Nurmijärvi työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Sipoo työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Tuusula työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Vantaa työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Espoo markkinointi Helsinki markkinointi Kerava markkinointi Nurmijärvi markkinointi Sipoo markkinointi Tuusula markkinointi Vantaa markkinointi Espoo työnjohtajat maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät johtajapositiot työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus markkinointi .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Kesko Oyj Y-tunnus 0109862-8 Toimiala Yleistukkukauppa

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Työnjohtaja Konekeskon jälkimarkkinointiosastolle, on ilmoitettu Kesko -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Kesko. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 116 kappaletta.

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus