Duunitori suosittelee
Markkinointijohtaja

Valio Oy

Helsinki

Työmaapäällikkö kalliorakentamiseen

Destia

Helsinki

Työmaapäälliköitä maanalaiseen rakentamiseen (Etelä-Suomi)

Destia

Helsinki

Työmaapäällikkö Etelä-Suomeen

Destia

Helsinki

Copywriter

Restel Oy / co MPS

Helsinki

Marketing & Communication Specialist

Continental Rengas Oy / co MPS

Espoo

Työpaikkakuvaus

ETSIMME TYÖNJOHTAJAA

Onko jälkimarkkinointi sinun juttusi? Kiinnostavatko maarakennuskoneet?

Sinun tehtäväsi
Työskentelet Konekesko Oy:n jälkimarkkinointiosastolla, raskaskoneiden huoltoyksikössä Vantaan korjaamon työnjohtajana ja mekaanikkojen esimiehenä. Sinun tehtäviisi kuuluvat maarakennus- ja maatalouskonemekaanikkojen esimiestyö, asiakaspalvelu sekä Vantaan korjaamon päivittäisten asioiden hoitaminen.

Toivomme, että sinulla on teknisen alan koulutus ja vahvaa ammattiosaamista mekaanikkojen esimiestyöstä sekä korjaamon päivittäisten asioiden hoitamisesta. Tehtävässä onnistuminen edellyttää hyvää asiakaspalvelutaitoa, joustavuutta sekä englanninkielen taitoa.

Meillä töissä
Meitä yhdistää kiinnostus jälkimarkkinointiin.
Haluamme palvella asiakkaitamme nopeasti ja ammattitaidolla. Meillä on positiivinen tekemisen meininki ja voimme vaikuttaa oman työn tuloksiin. Tarjoamme sinulle mielekkään työn kattavalla toimenkuvalla sekä asianmukaiset korjaamotilat ja hyvät työvälineet.

Konekesko Oy työnantajana
Konekesko on konekauppaan erikoistunut palveluyhtiö. Toimimme vapaa-ajan-, maarakennus-, ympäristö- sekä maatalouskoneiden merkkituotteiden maahantuojana, valmistuttajana sekä markkinoijana Suomessa ja Baltiassa. Konekesko Oy on osa Kesko-konsernia.

Yhteystiedot ja hakuohjeet
Lähetä hakemuksesi 31.10.2016 mennessä alla olevan linkin kautta.
Lisätietoja tehtävästä voit kysellä huoltopäällikkö Arto Himanen p. 050 566 2270.
Työnantaja: Kesko Sijainti: Vantaa Hakemukset: https://rekrytointi.kesko.fi/keskojobshome/application_edit.html?job_id=19502&field_id=152&place_id=1774&did=160&jc=3 Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 Ilmoituskanava: Kesko

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Vantaa

Yritystiedot

Toiminimi Kesko Oyj Y-tunnus 0109862-8 Toimiala Yleistukkukauppa

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

43 091 016 € 27 %

Liiketoiminnan tulos

-48 061 029 € -364 %

Henkilöstö

180 9

Liikevoitto-%

-112 % -307 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Työnjohtaja Konekeskon jälkimarkkinointiosastolle, on ilmoitettu Kesko -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Kesko. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa , osoitteessa Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 33 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa