Duunitori suosittelee
Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

Sesonkityöntekijöitä kassaosastolle Tampereen tavarataloon

Bauhaus & Co Ky

33950 - Pirkkala

Maarakentamisen työnjohtaja

Oulun Piharakennus Oy

Oulu

Tuotekehityspäällikkö

Meira co HRS Advisors

Finland

Haemme kokenutta Työpäällikköä asiakkaallemme

Värväämö

Helsinki

Rekrytoinnista ja IT-alasta kiinnostunut Sourcer Academic Workille!

Academic Work

Helsinki

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

ETSIMME TYÖNJOHTAJAA Onko jälkimarkkinointi sinun juttusi? Kiinnostavatko maarakennuskoneet? Sinun tehtäväsi Työskentelet Konekesko Oy:n jälkimarkkinointiosastolla, raskaskoneiden huoltoyksikössä Vantaan korjaamon työnjohtajana ja mekaanikkojen esimiehenä. Sinun tehtäviisi kuuluvat maarakennus- ja maatalouskonemekaanikkojen esimiestyö, asiakaspalvelu sekä Vantaan korjaamon päivittäisten asioiden hoitaminen. Toivomme, että sinulla on teknisen alan koulutus ja vahvaa ammattiosaamista mekaanikkojen esimiestyöstä sekä korjaamon ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja työnjohtajat Helsinki työnjohtajat Kerava työnjohtajat Nurmijärvi työnjohtajat Sipoo työnjohtajat Tuusula työnjohtajat Vantaa työnjohtajat Espoo maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät Helsinki maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät Kerava maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät Nurmijärvi maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät Sipoo maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät Tuusula maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät Vantaa maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät Espoo johtajapositiot Helsinki johtajapositiot Kerava johtajapositiot Nurmijärvi johtajapositiot Sipoo johtajapositiot Tuusula johtajapositiot Vantaa johtajapositiot Espoo työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Helsinki työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Kerava työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Nurmijärvi työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Sipoo työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Tuusula työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Vantaa työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Espoo markkinointi Helsinki markkinointi Kerava markkinointi Nurmijärvi markkinointi Sipoo markkinointi Tuusula markkinointi Vantaa markkinointi Espoo työnjohtajat maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät johtajapositiot työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus markkinointi .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Kesko Oyj Y-tunnus 0109862-8 Toimiala Yleistukkukauppa

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Työnjohtaja Konekeskon jälkimarkkinointiosastolle, on ilmoitettu Kesko -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Kesko. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 26 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus