Duunitori suosittelee
Tuotantopäällikkö

Lindström Oy

Helsinki

Projektipäällikkö

Helsingin kaupungin liikennelaitos HKL

00550 - Helsinki

Aluemyyntipäällikkö Satakunnan alueelle

Tibnor

Pori

Aluevastaava myyntiin ja markkinointiin

Face2face

Helsinki

Service Delivery Manager, Tamro

Studentwork

Vantaa

Asiakasryhmäpäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Turku

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

ETSIMME KAUPPIASHENKISTÄ* TAVARATALOPÄÄLLIKKÖÄ/- JOHTAJAA K-CITYMARKET PORVOOSEEN Oletko myynnin ja tuloksen tekijä? Nautitko johtamisesta ja saatko ihmiset innostumaan? Etsimme vakituiseen työsuhteeseen kokoaikaista tavaratalopäällikköä/- johtajaa 17.11.2016 alkaen tai sopimuksen mukaan. Sinun tonttisi Työskentelet K-citymarket Porvoon tavaratalopäällikkönä/- johtajana. Toimit käyttötavarahenkilöstön esimiehenä. Sinulla on kokonaisvastuu asiakastyytyväisyydestä, myynnistä ja tuloksesta. Esimiehenä olet vastuussa talon henkilöstöasioista, ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja päällikkötason positiot Loviisa päällikkötason positiot Myrskylä päällikkötason positiot Pornainen päällikkötason positiot Porvoo päällikkötason positiot Sipoo päällikkötason positiot Askola päällikkötason positiot .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Kesko Oyj Y-tunnus 0109862-8 Toimiala Yleistukkukauppa

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tavaratalopäällikkö K-citymarket Porvoo, on ilmoitettu Kesko -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Kesko. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Porvoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 104 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus