Duunitori suosittelee
Kauppapolitiikan päällikkö

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

Integraatioiden erikoisasiantuntija

Elisa Appelsiini

Helsinki

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Vuoropäällikkö

Sokotel Oy

Espoo

Työpaikkakuvaus

ETSIMME KAUPPIASHENKISTÄ* TAVARATALOPÄÄLLIKKÖÄ/- JOHTAJAA K-CITYMARKET PORVOOSEEN

Oletko myynnin ja tuloksen tekijä? Nautitko johtamisesta ja saatko ihmiset innostumaan?

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen kokoaikaista tavaratalopäällikköä/- johtajaa 17.11.2016 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Sinun tonttisi
Työskentelet K-citymarket Porvoon tavaratalopäällikkönä/- johtajana. Toimit käyttötavarahenkilöstön esimiehenä. Sinulla on kokonaisvastuu asiakastyytyväisyydestä, myynnistä ja tuloksesta. Esimiehenä olet vastuussa talon henkilöstöasioista, työtyytyväisyydestä ja - hyvinvoinnista sekä henkilöstösi osaamisen kehittämisestä. Käyttötavaran tuloksellinen johtaminen edellyttää ketjutoiminnan ja vähittäiskaupan hyvää tuntemusta.

Edellytämme vahvaa myynti- ja tulosnälkää, aitoa asiakaspalveluasennetta ja kykyä toimia valmentavana esimiehenä. Sinulla on jo muutama vuosi kokemusta kaupan alalta ja esimiestyöstä. Olet oma-aloitteinen, energinen, innovatiivinen ja omaat erinomaiset yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot. Sinulta löytyy vahvaa tahtoa itsesi ja organisaation tavoitteelliseen kehittämiseen.

Meillä töissä
Meitä K-citymarketilaisia yhdistää innostus kaupan tekemiseen ja positiivinen tekemisen meininki. Mielestämme tyytyväinen ja innostunut työntekijä hoitaa hommansa parhaiten. Tarjoamme kaikille tekijöillemme monipuoliset K-ryhmän henkilökuntaedut sekä mahdollisuuden kehittyä kanssamme kaupan alan ammattilaisena.

K-citymarket työnantajana
K-citymarket on valtakunnallinen hypermarket-ketju, johon kuuluu 81 tavarataloa 54 paikkakunnalla. K-citymarket -ketju on osa K-ryhmää, joka uudistaa kaupankäyntiä ja haluaa kehittyä alansa edelläkävijäksi. Meillä aktiivisuus palkitaan ja kehittymismahdollisuuksia tuetaan. Isossa ketjussa voit syventää osaamistasi tai vaihtaa tehtäviä yhtiöstä tai toimialasta toiseen.

Yhteystiedot ja hakuohjeet
Lähetä hakemuksesi 30.10.2016 mennessä oheisen linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä voit kysellä aluejohtaja Ari Hartikaiselta p. 050-409 7645.

*itsenäisesti työskentelevä, vastuuta ottava, palveluhenkinen
Työnantaja: Kesko Sijainti: Porvoo Hakemukset: https://rekrytointi.kesko.fi/keskojobshome/application_edit.html?job_id=19551&field_id=152&place_id=1235&did=160&jc=3 Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 Ilmoituskanava: Kesko

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Porvoo

Yritystiedot

Toiminimi Kesko Oyj Y-tunnus 0109862-8 Toimiala Yleistukkukauppa

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

43 091 016 € 27 %

Liiketoiminnan tulos

-48 061 029 € -364 %

Henkilöstö

180 9

Liikevoitto-%

-112 % -307 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tavaratalopäällikkö K-citymarket Porvoo, on ilmoitettu Kesko -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Kesko. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Porvoo , osoitteessa Porvoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 37 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa