Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

K-citymarket on valtakunnallinen hypermarket-ketju, johon kuuluu 81 tavarataloa 54 paikkakunnalla. K-citymarket -ketju on osa K-ryhmää, joka uudistaa kaupankäyntiä ja haluaa kehittyä alansa edelläkävijäksi. Meillä aktiivisuus palkitaan ja kehittymismahdollisuuksia tuetaan. Haemme iloiseen joukkoomme asiakaspalveluhenkistä ruokakaupan osaajaa maito-juusto-osastollemme osa-aikaiseen (25 h/vko) työsuhteeseen K-citymarket Jyväskylä Seppälään. Toivomme sinulta aitoa kiinnostusta asiakaspalvelutyöhön ja innokasta ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muut käsityöalan tehtävät Jyväskylä muut käsityöalan tehtävät Jämsä muut käsityöalan tehtävät Laukaa muut käsityöalan tehtävät Luhanka muut käsityöalan tehtävät Muurame muut käsityöalan tehtävät Petäjävesi muut käsityöalan tehtävät Toivakka muut käsityöalan tehtävät Uurainen muut käsityöalan tehtävät Joutsa muut käsityöalan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Kesko Oyj Y-tunnus 0109862-8 Toimiala Yleistukkukauppa

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ruokakaupan osaaja (25 h/vko) K-citymarket Jyväskylä Seppälä, on ilmoitettu Kesko -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Kesko. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee Jyväskylä . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 109 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus