Duunitori suosittelee
Tienvarsiteknologian osaaja

Destia

Helsinki

Service Operations Center Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Ohjelmistotestaaja

Elisa Appelsiini

Helsinki

Tiesuunnitteluun ryhmä-/projektipäällikkö

Destia

Jyväskylä

Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Copywriter

Restel Oy / co MPS

Helsinki

Työpaikkakuvaus

PROGRAM MANAGER K-RYHMÄÄN

Nautitko roolista, jossa tehtävänäsi on pitää kaikki palikat kasassa ja saada porukka kokoamaan niistä yhtenäinen toimiva kokonaisuus? Oletko valmis käärimään hihat ja laittamaan itsesi peliin hyvässä porukassamme?

Etsimme kokenutta hankepäällikköä toimimaan vaativissa hankejohtamisen tehtävissä erilaisissa Keskon strategisissa hankkeissa.

Sinä
Työskentelet Kesko ICT-yksikössä Vantaalla/Helsingissä. Työtehtäviisi kuuluu vaativien Keskon eri yksiköiden hankkeiden johtaminen IT-näkökulmasta. Toimit tiiviissä yhteistyössä palvelutoimittajiemme kanssa sekä ohjaat toimittajayhteistyötä.

Arvostamme vähintään 5 vuoden kokemusta projektien ja hankkeiden onnistuneesta johtamisesta ja projektinhallinnasta, kokemusta sekä vesiputous- että ketteristä projektinhallinnan menetelmistä sekä vähittäiskaupan alan tuntemista. Tarvitset hyvää paineensietokykyä sekä kokonaisuuksien hallinta-, yhteistyö-, ja organisointikykyä, oma-aloitteista ja vastuullista otetta työhön sekä hyvää neuvottelutaitoa. Olet valmis toimimaan tehokkaasti verkostoituneessa toimintaympäristössä ja Sinulla on tehtävään soveltuva IT-ammattitutkinto tai korkeakoulututkinto ja sujuva englannin kielen taito.

Kauppa on K-ryhmän ytimessä ja meillä tehtävissä menestyminen edellyttää aitoa halua luoda ylivertainen asiakaskokemus.

Töissä K-ryhmässä
K-ryhmän 45 000 hengen poikkeuksellisen mukava porukka työskentelee päivittäin, jotta asiakkaiden olisi kiva käydä kaupoissamme Pohjoismaissa, Baltiassa ja Venäjällä. Autamme yli 1500 kauppaamme palvelemaan asiakkaitaan päivittäistavara-, rauta-, erikois- ja autokaupassa. Teemme työtämme suurella sydämellä huomioiden samalla yhteiskuntaa ja ympäristöä. Olemme jo maailman vastuullisin ruokakauppa ja uudistuaksemme kokeilemme innolla uutta. Teemme tämän, koska haluamme tarjota hyviä valintoja niin lähimarketin hyllyillä kuin verkossakin.

Kesko ICT:ssä meitä yhdistää innostus uusia teknologioita ja ratkaisuja kohtaan sekä kauppiashenkinen asenne, joka näkyy positiivisena tekemisen meininkinä, reippaana vastuunottona ja mahdollisuutena vaikuttaa työn tekemiseen. Tarjoamme erinomaisen mahdollisuuden näyttää kyvykkyytesi ja edetä vaativissa hankejohdon tehtävissä. Johtamiesi kehityshankkeiden kautta pääset suoraan vaikuttamaan käynnissä olevaan kaupanalan muutokseen.

Yhteystiedot ja hakuohjeet
Lähetä hakemuksesi 31.10.2016 mennessä oheisen linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa 25.10.2016 klo 14-15 Virpi Lehtisaari, Senior Program Manager, , puh. +358 50 442 9226.
Työnantaja: Kesko Sijainti: Helsinki Hakemukset: https://rekrytointi.kesko.fi/keskojobshome/application_edit.html?job_id=18607&field_id=152&place_id=1103&did=160&jc=3 Ilmoitus jätetty: 07.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 Ilmoituskanava: Kesko

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Helsinki

Yritystiedot

Toiminimi Kesko Oyj Y-tunnus 0109862-8 Toimiala Yleistukkukauppa

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

43 091 016 € 27 %

Liiketoiminnan tulos

-48 061 029 € -364 %

Henkilöstö

180 9

Liikevoitto-%

-112 % -307 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Program Manager K-ryhmään, on ilmoitettu Kesko -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Kesko. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 37 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa