Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Kahvikaveri

00900 - Helsinki

B2B myyntiedustaja

Scanvarm Oy

40400 - Jyväskylä

Myyjä

Lumixia Oy

33251 - Tampere

Etsimme valonlähde-/valaisintukkumyyjää

Lumixia Oy

Myyntipäällikkö / Account Manager, Digital Recruitment Marketing & Employer Branding

Duunitori

Hakaniemi (00530)

Raskaan kaluston myyjä Jyväskylään

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

ETSIMME KAUPPIASHENKISTÄ* KASSAMYYJÄÄ K-CITYMARKET YLÖJÄRVELLE Nautitko asiakaspalvelusta ja erilaisten ihmisten kohtaamisesta? Oletko valmis tekemään töitä hyvässä porukassa ja palvelemaan asiakkaita ystävällisesti ja hyväntuulisesti? Etsimme määräaikaiseen työsuhteeseen jouluapulaisiksi kassamyyjiä (6 h/vko) ajalle 14.11.2016 - 8.1.2017. Sinun tonttisi Työskentelet kassamyyjänä K-citymarket Ylöjärvi. Omassa työssäsi kaupan kassalla varmistat laadukkaan asiakaskokemuksen työskentelemällä tehokkaasti, sujuvasti ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Ruovesi myyjät ja kassahenkilöt Tampere myyjät ja kassahenkilöt Virrat myyjät ja kassahenkilöt Ylöjärvi myyjät ja kassahenkilöt Hämeenkyrö myyjät ja kassahenkilöt Ikaalinen myyjät ja kassahenkilöt Kihniö myyjät ja kassahenkilöt Nokia myyjät ja kassahenkilöt Parkano myyntialan tehtävät Ruovesi myyntialan tehtävät Tampere myyntialan tehtävät Virrat myyntialan tehtävät Ylöjärvi myyntialan tehtävät Hämeenkyrö myyntialan tehtävät Ikaalinen myyntialan tehtävät Kihniö myyntialan tehtävät Nokia myyntialan tehtävät Parkano myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Kesko Oyj Y-tunnus 0109862-8 Toimiala Yleistukkukauppa

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kassamyyjä (6 h/vko) K-citymarket Ylöjärvi, on ilmoitettu Kesko -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Kesko. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Ylöjärvi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 24 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus