Duunitori suosittelee
Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Business Development Manager

Nebula Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

ETSIMME PALVELUHENKISIÄ KAUSIAPULAISIA K-CITYMARKET TURKU SKANSSIN KASSAOSASTOLLE

Nautitko asiakaspalvelusta ja erilaisten ihmisten kohtaamisesta? Oletko valmis tekemään töitä hyvässä porukassa ja palvelemaan asiakkaita ystävällisesti ja hyväntuulisesti?

Etsimme eripituisiin määräaikaisiin työsuhteisiin ensisijaisesti kassamyyjiä (12-30 h/vko) loppuvuoden ajaksi. Työsuhde alkaa marras- tai joulukuussa 2016 ja päättyy joulukuun lopulla 2016 tai tammikuun alussa 2017. Tarkka työskentelyjakso ja keskimääräinen viikoittain työtuntimäärä sovitaan henkilökohtaisesti.

Sinun tonttisi
Työskentelet kassamyyjänä K-citymarket Turku Skanssin kassaosastolla. Omassa työssäsi kaupan kassalla varmistat laadukkaan asiakaskokemuksen työskentelemällä tehokkaasti, sujuvasti ja ammattitaitoisesti asiakkaan hyväksi. Olet todellinen moniosaaja ja tehtäväkenttäsi on laaja. Tehokkaan ja tarkan kassatyöskentelyn lisäksi työskentelet mahdollisesti ainakin ajoittain myös muilla osastoilla myyjänä.

Edellytämme aitoa kiinnostusta asiakaspalvelutyöhön ja innokasta palveluasennetta. Arvostamme paineensietokykyä sekä tarkkaa ja huolellista työskentelyotetta. Työskentelet varsin itsenäisesti ja kannat vastuuta työstäsi. Kaupallisesta peruskoulutuksesta ja/tai asiakaspalvelukokemuksesta on luonnollisesti etua. Olet vähintään 18-vuotias ja valmis työskentelemään kaupan kaikkina aukioloaikoina.

Meillä töissä
Meitä K-citymarketilaisia yhdistää innostus kaupan tekemiseen ja positiivinen tekemisen meininki. Mielestämme tyytyväinen ja innostunut työntekijä hoitaa hommansa parhaiten. Tarjoamme kaikille tekijöillemme monipuoliset K-ryhmän henkilökuntaedut sekä mahdollisuuden kehittyä kanssamme kaupan alan ammattilaisena. Palkkaus on TES:n mukainen.

K-citymarket työnantajana
K-citymarket on valtakunnallinen hypermarket-ketju, johon kuuluu 81 tavarataloa 54 paikkakunnalla. K-citymarket -ketju on osa K-ryhmää, joka uudistaa kaupankäyntiä ja haluaa kehittyä alansa edelläkävijäksi. Meillä aktiivisuus palkitaan ja kehittymismahdollisuuksia tuetaan. Isossa ketjussa voit syventää osaamistasi tai vaihtaa tehtäviä yhtiöstä tai toimialasta toiseen.

Yhteystiedot ja hakuohjeet
Lähetä hakemuksesi viimeistään 24.10.2016 mennessä oheisen linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä voit kysellä asiakaspalvelupäällikkö Henriikka Talvisilta-Männiköltä, sähköpostilla henriikka.talvisilta-mannikko@citymarket.fi tai puh. 01053 88401.
Työnantaja: Kesko Sijainti: Turku Hakemukset: https://rekrytointi.kesko.fi/keskojobshome/application_edit.html?job_id=19566&field_id=152&place_id=1286&did=160&jc=3 Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: 24.10.2016 Ilmoituskanava: Kesko

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Turku

Yritystiedot

Toiminimi Kesko Oyj Y-tunnus 0109862-8 Toimiala Yleistukkukauppa

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

43 091 016 € 27 %

Liiketoiminnan tulos

-48 061 029 € -364 %

Henkilöstö

180 9

Liikevoitto-%

-112 % -307 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kassamyyjä (12-30 h/vko) K-citymarket Turku Skanssi, on ilmoitettu Kesko -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Kesko. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Turku , osoitteessa Turku . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 36 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa