Duunitori suosittelee
Osa-aikainen laborantti Hankoon

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Myyrmäen K-citymarket sijaitsee Länsi-Vantaalla kauppakeskus Myyrmannissa. K-citymarket on kauppakeskuksen veturiyksikkö, jossa työskentelee yli sata kaupan alan ammattilaista. Myyntimme on tasaisessa kasvussa ja tulevan elintarvikeuudistuksen myötä uskomme sen jatkuvan nousujohteisena. Haemme iloiseen elintarviketiimiimme HEDELMÄ- JA VIHANNESOSASTON TIIMINVETÄJÄLLE ”KAKKOSTA” KOULUTETTAVAKSI ESIMIESTEHTÄVIIN Edellytämme ● vahvaa tuoretavaraosaamista ruokakaupasta ● kykyä ja halua luoda uutta ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja elintarviketeollisuuden tehtävät Helsinki elintarviketeollisuuden tehtävät Kerava elintarviketeollisuuden tehtävät Nurmijärvi elintarviketeollisuuden tehtävät Sipoo elintarviketeollisuuden tehtävät Tuusula elintarviketeollisuuden tehtävät Vantaa elintarviketeollisuuden tehtävät Espoo elintarviketeollisuuden tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Kesko Oyj Y-tunnus 0109862-8 Toimiala Yleistukkukauppa

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Elintarviketyöntekijä K-citymarket Myyrmäki, on ilmoitettu Kesko -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Kesko. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 116 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus