Duunitori suosittelee
Web Developer (Java)

Maatalouden Laskentakeskus Oy co Studentwork

Jyväskylä

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Service Operations Center Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Palvelupäällikkö, ajoneuvokorvauspalvelut

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Business Development Manager

Nebula Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

HUIPPUTYYPPI HAUSSA! ETSIMME DIGIOSAAJAA K-RYHMÄÄN

Oletko valmis käärimään hihat ja tekemään töitä hyvässä porukassa? Etsimme näkemyksellistä ja aktiivista digitaalisten palveluiden kehittäjää rakentamaan kanssamme parhaita digitaalisia palveluita.

Sinun tonttisi
Työskentelet Keskon ICT-yksikössä pääkaupunkiseudulla. Tulet osallistumaan monipuolisesti Keskon web-, mobiilipalveluiden sekä muiden digipalveluiden kehitykseen. Olet ahkera, uskallat heittäytyä haasteisiin ja ansaitset kollegoidesi luottamuksen pistämällä kädet saveen tarpeen vaatiessa. Omaat positiivisen asenteen ja asiakaskokemus on sinulle kaiken kehittämisen lähtökohta.

Digipalvelumme ovat jo nyt huippuja, mutta tavoitteemme ovat paljon korkeammalla. Tehtävässäsi vastaat omalta osaltasi, että ylitämme odotukset tulevaisuudessakin!

Nimikkeesi (esim. kehityspäällikkö tai asiantuntija) ja tarkempi roolisi katsotaan kokemuksesi ja profiilisi mukaan.

Toivomme sinulta osaamista tai intoa kehittyä seuraavilla alueilla:

• Kokemusta digitaalisten palveluiden kehittämisestä
• Asiakaslähtöistä ajattelua
• Ymmärrystä käytettävyyssuunnittelusta
• Kokemusta ja osaamista ketteristä kehitysmenetelmistä ja kykyä ohjata vesiputousmallissa toimimaan tottunutta yritystä kohti ketterämpiä toimintamalleja
• Ymmärrystä verkkopalveluiden järjestelmistä (mm. sisällönhallintajärjestelmät, tilauksenhallinta jne.)
• Kokemusta mobiilikehittämisestä
• Kykyä keskustella monimutkaisistakin teknisistä asioista ymmärrettävällä tavalla liiketoiminnan kanssa
• Ymmärrystä API-rajapintoihin perustuvasta arkkitehtuurista
• Kokemusta pilvipalveluista
• SEO- ja analytiikkaosaamista
• Koodaustaitoja

Töissä K-ryhmässä
Meitä K-ryhmäläisiä yhdistää innostus kaupan tekemistä kohtaan sekä kauppiashenkinen asenne, joka näkyy positiivisena tekemisen meininkinä, reippaana vastuunottona ja mahdollisuutena vaikuttaa työn tekemiseen. Tarjoamme mahdollisuuden päästä vaikuttamaan avainasemassa Keskon parhaiden digitaalisten palveluiden rakentamiseen ja kehittämään itseäsi modernien teknologioiden ja toimintatapojen parissa kaupan digitalisaation etulinjassa.

K-ryhmän 45 000 hengen poikkeuksellisen mukava porukka työskentelee päivittäin, jotta asiakkaiden olisi kiva käydä kaupoissamme Pohjoismaissa, Baltiassa ja Venäjällä. Autamme yli 1500 kauppaamme palvelemaan asiakkaitaan päivittäistavara-, rauta-, erikois- ja autokaupassa. Teemme työtämme suurella sydämellä huomioiden samalla yhteiskuntaa ja ympäristöä. Olemme jo maailman vastuullisin ruokakauppa ja uudistuaksemme kokeilemme innolla uutta. Teemme tämän, koska haluamme tarjota hyviä valintoja niin lähimarketin hyllyillä kuin verkossakin.

Yhteystiedot ja hakuohjeet
Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi 16.10.2016 mennessä oheisen linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa 11.10.2016 klo 14-16 Antti Rajala, IT Manager, puh. +358 50 5948149.
Työnantaja: Kesko Hakemukset: https://rekrytointi.kesko.fi/keskojobshome/application_edit.html?job_id=18172&field_id=152&place_id=1718&did=160&jc=3 Ilmoitus jätetty: 03.10.2016 Haku päättyy: 23.10.2016 Ilmoituskanava: Kesko

Yritystiedot

Toiminimi Kesko Oyj Y-tunnus 0109862-8 Toimiala Yleistukkukauppa

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

43 091 016 € 27 %

Liiketoiminnan tulos

-48 061 029 € -364 %

Henkilöstö

180 9

Liikevoitto-%

-112 % -307 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Digiosaaja K-ryhmään, on ilmoitettu Kesko -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut Kesko. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 33 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa