Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kouluttajan tehtäviin kuuluu alan koulutusten suunnittelu, toteuttaminen ja kehittäminen. Tehtäviin kuuluu myös näyttötutkintotoimintaan ja työelämäyhteistyöhön liittyvät tehtävät. Työsuhde on määräaikainen ajalle 23.11.2016 - 31.12.2017. Työ on osa- aikaista ja päätoimista, työaika voi vaihdella 16-38,25 tuntia / vko. Työaika vahvistetaan puolivuosittain. Edellytämme hakijalta soveltuvaa alan koulutusta sekä laaja-alaista verkkoviestinnän hallintaa. Lisäksi ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Helsinki .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Y-tunnus 0213834-5

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kouluttaja, media-ala, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus