Duunitori suosittelee
Kuoronjohtaja / Taiteellinen johtaja

Kauppakorkeakoulun ylioppilaskunnan laulajat (KYL)

Helsinki

Taloushallinto / Kirjanpitäjä

Koivunen Oy co Businesslike

Helsinki

Test Engineer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Oletko sinä uuden ajan kiinteistövälittäjä? Hae mukaan Kiinteistömaailman Trainee -ohjelmaan!

Academic Work

Helsinki

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

Ohjelmistosuunnittelija, Microsoft

Elisa Appelsiini

Helsinki

Ilmoitus jätetty 04.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Keski-Suomen vammaispalvelusäätiö tuottaa ja kehittää asumispalveluja, työtoimintaa sekä liikkuvaa päivätoimintaa, kriisipalveluja ja kotiin annettavia palveluja. Haemme ohjaajaa asumisyksikköön, joka tarjoaa palveluja kehitysvammaisille henkilöille. Edellytämme sosiaali- tai terveysalan peruskoulutusta tai soveltuvaa AMK- tai opistoasteen tutkintoa sekä puhetta tukevien kommunikaatiomenetelmien hallintaa. Lisäksi kokemusta vammaisalalta ja ymmärrystä vammaisten henkilöiden osallisuudesta ja tuetusta päätöksenteosta ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hoito- , ohjaus- ja kuntoutustyö Viitasaari musiikki- ja viihdealan tehtävät Viitasaari hoito- , ohjaus- ja kuntoutustyö musiikki- ja viihdealan tehtävät Viitasaari .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Keski-Suomen vammaispalvelusäätiö Y-tunnus 1842317-5

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kehitysvammaisten ohjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Keski-Suomen vammaispalvelusäätiö. Kyseessä on 3-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Viitasaari . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa