Duunitori suosittelee
Ilmoitusmyyjä

Printmix Oy

Helsinki

Sales Manager

RecRight

00101 - Helsinki

Haemme rakennustyöntekijöitä Poriin

Adecco Finland

Finland

Palkanlaskija

N-Clean Oy co HRS Advisors

20100 - Turku

Isännöitsijä, Tapiolan Lämpö, Espoo

Adecco Finland

Finland

Suunnitteluinsinööri

Helsingin kaupunki — Helsinki

00880 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 04.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Keski-Suomen vammaispalvelusäätiö tuottaa ja kehittää asumispalveluja, työtoimintaa sekä liikkuvaa päivätoimintaa, kriisipalveluja ja kotiin annettavia palveluja. Haemme ohjaajaa asumisyksikköön, joka tarjoaa palveluja kehitysvammaisille henkilöille. Edellytämme sosiaali- tai terveysalan peruskoulutusta tai soveltuvaa AMK- tai opistoasteen tutkintoa sekä puhetta tukevien kommunikaatiomenetelmien hallintaa. Lisäksi kokemusta vammaisalalta ja ymmärrystä vammaisten henkilöiden osallisuudesta ja tuetusta päätöksenteosta ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hoito- , ohjaus- ja kuntoutustyö Viitasaari musiikki- ja viihdealan tehtävät Viitasaari hoito- , ohjaus- ja kuntoutustyö musiikki- ja viihdealan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Keski-Suomen vammaispalvelusäätiö Y-tunnus 1842317-5

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kehitysvammaisten ohjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Keski-Suomen vammaispalvelusäätiö. Kyseessä on 3-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Viitasaari . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus