Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

BI-konsultti/raportoinnin & budjetoinnin konsultti

Visma Services Oy

Helsinki

Putkistoasiantuntija

Andritz Oy

Varkaus

Työpaikkakuvaus

Keski-Suomen Valokuituverkot Oy on kymmenen keskisuomalaisen kunnan omistama valokuituverkkoyhtiö. Yhtiö myy ja tuottaa laajakaistapalveluita omistajakuntien alueella pientaloille, taloyhtiöille ja yrityksille. Yhtiön toiminnan kasvaessa haluamme panostaa palvelujen laatuun hakemalla uusia osaajia kehittämään toimintaamme ja vastaamaan yrityksen operatiivisista prosesseista. Tutustu yhtiön toimintaan osoitteessa www.ksvv.fi

Haemme

Talousasiantuntijaa

Tehtäviisi sisältyy laskutukseen ja taloushallintaan liittyviä tehtäviä. Lisäksi tehtävä pitää sisällään viranomaisilmoitusten täyttämistä, sopimusasiakirjojen laatimista sekä kirjanpidon avustavia tehtäviä. Käytät sujuvasti taloushallinnon ohjelmia (esim. Procountor) ja osaat neuvoa asiakkaita laskutukseen ja tilauksiin liittyvissä asioissa. Työnkuvaan kuuluu myös dokumentointi-, asiakaspalvelu-, toimisto- ja myyntitehtäviä.

Edellytämme hakijalta
- kaupallisen alan koulutusta (AMK/yliopisto)
- myynnillistä asennetta
- vastuunotto- ja yhteistyökykyä sekä joustavuutta
- oma-aloitteisuutta ja organisointitaitoja
- ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta

Tarjoamme
- monipuoliset ja palkitsevat työtehtävät
- mahdollisuuden kehittää ammattitaitoa kasvavassa yrityksessä
- viihtyisät toimitilat Jyväskylän keskustassa
- tiiviin työyhteisön tuen

Toimenkuva räätälöidään tarkemmin valitun henkilön osaamisen mukaan. Työsuhde on alkuun määräaikainen, mutta hyvän tyypin löytyessä voimme tehdä myös toistaiseksi voimassaolevan sopimuksen.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen sekä CV:si pian osoitteeseen satu.tamminen@ksvv.fi, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Web-osoite: http://www.ksvv.fi Työnantaja: Keski-Suomen Valokuituverkot Oy Sijainti: Puistokatu 2 B, 40100 JYVÄSKYLÄ Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Satu Tamminen, 0400 263 833, satu.tamminen@ksvv.fi Hakemukset: satu.tamminen@ksvv.fi Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Puistokatu 2 B, 40100 JYVÄSKYLÄ

Yritystiedot

Toiminimi Keski-Suomen Valokuituverkot Oy Y-tunnus 2556709-7 Toimiala Langallisen verkon hallinta ja palvelut

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

131 000 €

Liiketoiminnan tulos

-37 000 € 0 %

Henkilöstö

1 1

Liikevoitto-%

-28 % -28 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Talousasiantuntija, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Keski-Suomen Valokuituverkot Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Jyväskylä sub-region , osoitteessa Puistokatu 2 B, 40100 JYVÄSKYLÄ . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa