Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 02.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme urologian erikoislääkäriä osastonylilääkärin virkaan. Tehtävät sijoittuvat keskussairaalan operatiiviselle osastolle 15. Operatiivisella osastolla 15 hoidetaan urologia, thorax- eli rintaelinkirurgia, verisuonikirurgia, plastiikkakirurgia sekä aistinelinpotilaita (korva-, nenä- ja kurkkutaudit, hammas-, suu- ja leukakirurgia, silmätaudit). Kelpoisuusvaatimuksena on urologian erikoislääkärin pätevyys. Lisäksi hakijalta toivotaan vankkaa urologian kokemusta ja perehtyneisyyttä avo-, tähystys- sekä endoskooppiseen kirurgiaan. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lääkärit Jyväskylä lääkärit .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Keski-Suomen Sairaanhoitopiirin Kuntayhtymä Y-tunnus 0215978-7

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Urologian osastonylilääkäri, kirurgia, on ilmoitettu mol -palvelussa 02.10.2016 ja sen on julkaissut Keski-Suomen sairaanhoitopiirin kuntayhtymä. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee Jyväskylä . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 28 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus