Duunitori suosittelee
Tarjouslaskija

Destia

Vantaa

Tiesuunnitteluun ryhmä-/projektipäällikkö

Destia

Jyväskylä

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Ohjelmistoarkkitehti, Java

Elisa Appelsiini

Helsinki

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Testiautomaatiotaitoisia testaajia

Qentinel QA

Espoo

Työpaikkakuvaus

Keski-Suomen seututerveyskeskus hakee terveyskeskuslääkäreitä väestövastuulääkärin tehtäviin Joutsan ja Konneveden terveysasemille.

Tarjoamme mielenkiintoisen terveyskeskuslääkärin työn, jossa on mahdollisuus oman ammatillisen osaamisen syventämiseen sekä työn että vapaa-ajan yhteensovittamiseen. Huomioimme hakijan toiveen viran sijoituspaikaksi ja olemme kiinnostuneita uusimaan työnjakoamme tulijan erityisosaamisen tai suuntautumisen mukaisesti.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistetun lääkärin pätevyys. Tehtävään soveltuva erikoislääkärin pätevyys luetaan hakijalle eduksi. Palkkaus on Lääkärisopimuksen omalääkärimallin mukainen, lisäksi koulutus, erityisosaaminen ja työkokemus otetaan huomioon. Kokonaisansioihin vaikuttavat merkittävästi omat paikallissopimukset. Virkatehtävässä noudatetaan koeaikaa (6 kk).

Web-osoite: http://ksshp.fi Työnantaja: Keski-Suomen sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Sijainti: 44300 KONNEVESI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan. Yhteystiedot: Ylilääkäri Jari Raudasoja p. 014 269 5904 Ylilääkäri Päivi Jokiranta p. 014 269 5907 etunimi.sukunimi@seututk.fi. Hae paikkaa sähköisesti Kuntarekry - järjestelmän kautta. Ilmoitus jätetty: 02.10.2016 Haku päättyy: 28.10.2016 15:45 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 44300 KONNEVESI

Yritystiedot

Toiminimi Keski-Suomen Sairaanhoitopiirin Kuntayhtymä Y-tunnus 0215978-7

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Terveyskeskuslääkäri (2), Joutsa ja Konnevesi, on ilmoitettu mol -palvelussa 02.10.2016 ja sen on julkaissut Keski-Suomen sairaanhoitopiirin kuntayhtymä. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 44300 - Konnevesi , osoitteessa 44300 KONNEVESI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 8 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa