Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 02.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Keski-Suomen seututerveyskeskus hakee terveyskeskuslääkäreitä väestövastuulääkärin tehtäviin Joutsan ja Konneveden terveysasemille. Tarjoamme mielenkiintoisen terveyskeskuslääkärin työn, jossa on mahdollisuus oman ammatillisen osaamisen syventämiseen sekä työn että vapaa-ajan yhteensovittamiseen. Huomioimme hakijan toiveen viran sijoituspaikaksi ja olemme kiinnostuneita uusimaan työnjakoamme tulijan erityisosaamisen tai suuntautumisen mukaisesti. Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistetun lääkärin pätevyys. Tehtävään soveltuva erikoislääkärin ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lääkärit Konnevesi lääkärit .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Keski-Suomen Sairaanhoitopiirin Kuntayhtymä Y-tunnus 0215978-7

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Terveyskeskuslääkäri (2), Joutsa ja Konnevesi, on ilmoitettu mol -palvelussa 02.10.2016 ja sen on julkaissut Keski-Suomen sairaanhoitopiirin kuntayhtymä. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee Konnevesi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 27 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus