Duunitori suosittelee
Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Ratasuunnittelija Destialle (Vantaa, Turku tai Tampere)

Destia

Vantaa

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Haemme TERVEYSKESKUSHAMMASLÄÄKÄRIÄ Keuruun kaupungissa sijaitsevaan Haapamäen hammashoitolaan.

Keski-Suomen seututerveyskeskus toimii Keski-Suomen sairaanhoitopiirin liikelaitoksena. Vastaamme kahdeksan kunnan perusterveydenhuollon palvelujen tuottamisesta; lääkäripäivystyksestä ja -vastaanotosta, neuvolapalveluista sekä hoitajien vastaanotosta, suunterveydenhuollon palveluista, akuutista vuodeosastohoidosta, kuntoutuksesta sekä osin pitkäaikaishoidosta. Seututerveyskeskuksen kuntia ovat Joutsa, Keuruu, Konnevesi, Laukaa, Luhanka, Multia, Petäjävesi ja Toivakka. Katso lisää: www.seututerveyskeskus.fi

Hammashoito toimii Keuruulla kahdessa toimipisteessä: Keuruulla ja Haapamäellä. Seututerveyskeskuksella on yksitoista hammashoitolaa ja erikoishoidon yksikkö. Hammaslääkäreitä on 22, suuhygienistejä 13 ja hammashoitajia 35. Työnjakoa on kehitetty pitkälle. Hammashoitolamme ovat ajanmukaisesti varustetut ja meillä on hyvät mahdollisuudet erikoishammaslääkärin konsultointiin ja hoitoon lähettämiseen. Työ on monipuolista ja pääset hyvin kouluttautumaan sekä kehittymään työssäsi. Käytämme Effica-potilastietojärjestelmää ja röntgenkuvantaminen on digitalisoitu.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistettu hammaslääkäri (559/1994), myös osalaillistetut hammaslääkärit huomioidaan. Osa-aikaisuus on mahdollista. Virassa noudatetaan koeaikaa (6 kk).

Suomessa tai ulkomailla opiskeleva hammaslääketieteen opiskelija voi toimia tilapäisesti hammaslääkärin tehtävissä laillistetun hammaslääkärin johdon ja valvonnan alaisena terveydenhuollon toimintayksikössä sen jälkeen, kun hän on suorittanut vähintään neljään ensimmäiseen opintovuoteen kuuluvat hammaslääketieteen opinnot. Tässä tehtävässä syventävää käytännön harjoittelua (6 kk) tekevät hammaslääketieteen opiskelijat otetaan huomioon määräaikaisina sijaisina.

Keuruu on luonnonkaunis järvien ympäröimä pikkukaupunki. Asukasluku on n. 11 000. Keuruu tarjoaa hyvät mahdollisuudet monipuolisiin harrastuksiin. Etäisyys Jyväskylään on 65 km ja Tampereelle 110 km. Avustamme tarvittaessa asunnon hankkimisessa.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Web-osoite: http://ksshp.fi Työnantaja: Keski-Suomen sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Sijainti: 42800 HAAPAMÄKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Ylihammaslääkäri Eija Peltonen puh. 050 316 5994, eija.peltonen@seututk.fi Hae paikkaa sähköisesti Kuntarekry - järjestelmän kautta. Hakemukset: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/KSSHP-08-39-16/fi_FI Ilmoitus jätetty: 02.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 15:45 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 42800 HAAPAMÄKI

Yritystiedot

Toiminimi Keski-Suomen Sairaanhoitopiirin Kuntayhtymä Y-tunnus 0215978-7

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Terveyskeskushammaslääkäri, Seututerveyskeskus, on ilmoitettu mol -palvelussa 02.10.2016 ja sen on julkaissut Keski-Suomen sairaanhoitopiirin kuntayhtymä. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 42800 - Keuruu , osoitteessa 42800 HAAPAMÄKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 7 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa