Duunitori suosittelee
Osa-aikainen laborantti Hankoon

Adecco Finland

Finland

Sairaanhoitaja/terveydenhoitaja (70 tehtävää)

Helsingin kaupunki

Hakaniemi (00530)

Lähihoitaja

Helsingin kaupunki

Helsinki

Lastenhoitaja sairaan lapsen kotihoitoon

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Kodinhoitaja

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Päiväkodinjohtaja

Pilke päiväkodit Oy

04230 - Kerava

Ilmoitus jätetty 02.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme sosiaalityöntekijää vakituiseen työsuhteeseen psykiatrialle. Sosiaalityöntekijän tehtävä sijoittuu sairaalapsykiatriaan, aluksi osastolle 3. 15-paikkaisella suljetulla osastolla hoidetaan vaikeista psykiatrisista ongelmista kärsiviä aikuisia yleensä lyhytkestoisesti avohoidon tukena. Potilaat tulevat osastolle pääasiassa vastaanotto-osastolta, pieni osa ajanvarauslähetteellä. Sosiaalityöntekijä toimii potilaan hoidossa osana moniammatillista työryhmää ja tekee yhteistyötä potilaan, omaisten ja viranomaisverkostojen kanssa tarvittavassa laajuudessa. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja psykologia ja psykiatria Jyväskylä sosiaalityö Jyväskylä psykologia ja psykiatria sosiaalityö .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Keski-Suomen Sairaanhoitopiirin Kuntayhtymä Y-tunnus 0215978-7

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sosiaalityöntekijä, psykiatria, on ilmoitettu mol -palvelussa 02.10.2016 ja sen on julkaissut Keski-Suomen sairaanhoitopiirin kuntayhtymä. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 40620 - Jyväskylä . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 28 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus