Duunitori suosittelee
Brand Manager

Verman Oy / co MPS

Kerava

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Kehityspäällikkö

Tero Saarinen Company

Helsinki

Specialist, SEO/SEM

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Huippumyyjäksi Academic Workille B2B-ratkaisumyyntiin!

Academic Work

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Haemme lasten vastuualueelle vakituiseen työsuhteeseen
SAIRAANHOITAJAA

Tarjoamme monipuolisen ja vaativan tehtäväkokonaisuuden innovatiivisessa työyhteisössä. Arvostamme muutosmyönteisyyttä, kehittävää työotetta, yhteistyötaitoja sekä lasten ja nuorten hoitotyön osaamista. Hoitotyön perusteina korostuvat perhe- ja potilaskeskeisyys, turvallinen ja näyttöön perustuva hoitotyö sekä moniammatillinen tiimityö. Tehtävän sijoituspaikka on vastasyntyneiden osasto, mutta edellytämme sitoutumista työkiertoon lasten vastuualueella. Työ on 3-vuorotyötä.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistettu sairaanhoitajan tutkinto (559/1994). Tehtävään valitun on esitettävä lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi annetun lain (504/2002) mukainen rekisteriote ennen toimen vastaanottamista. Tehtävässä noudatetaan 4 kk koeaikaa.

Web-osoite: http://ksshp.fi Työnantaja: Keski-Suomen sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Sijainti: 40620 JYVÄSKYLÄ Työajat: 3-vuorotyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Virka-aikana: Ylihoitaja Tarja Mietola-Koivisto, puh. 014 269 1442 Osastonhoitaja Ritva Sipponen, puh. 014 269 1141 Hae paikkaa sähköisesti Kuntarekry - järjestelmän kautta. Hakemukset: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/KSSHP-02-34-16/fi_FI Ilmoitus jätetty: 02.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 15:45 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 40620 JYVÄSKYLÄ

Yritystiedot

Toiminimi Keski-Suomen Sairaanhoitopiirin Kuntayhtymä Y-tunnus 0215978-7

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sairaanhoitaja, lasten vastuualue, on ilmoitettu mol -palvelussa 02.10.2016 ja sen on julkaissut Keski-Suomen sairaanhoitopiirin kuntayhtymä. Kyseessä on 3-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 40620 - Jyväskylä , osoitteessa 40620 JYVÄSKYLÄ . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 7 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa