Duunitori suosittelee
Viestintäkoordinaattori-tiedottaja

Siskot ja Simot ry

Järvenpää

Haussa 20 data-analyytikkoa

Saranen Consulting

Uusimaa

Rekrytoinnista ja IT-alasta kiinnostunut Sourcer Academic Workille!

Academic Work

Helsinki

Hälytyskeskuspäivystäjä

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Kesäharjoittelija, Dokumentointi, Espoo

Caruna

Espoo

Vuoroesimies

Oy HYY-Yhtiöt Ab

00101 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme terveyskeskuspsykologia sijaisuuteen seututerveyskeskukseen Joutsa- Konnevesi -akselille ajalle 1.11.2016 - 31.5.2017. Työ painottuu lapsiin ja koululaisiin. Työaika on 80 % täydestä työajasta. Tehtävässä voi olla mahdollisuus jatkaa pitempäänkin. Psykologin keskeisiin työtehtäviin kuuluvat asiakkaiden hoidon suunnittelu ja arviointi tarvittaessa moniammatillisissa verkostoissa, hoitosuhdetyöskentely sekä psykologiset tutkimukset. Tehtävä vaatii kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Psykologin ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja psykologia ja psykiatria Joutsa määräaikainen Joutsa psykologia ja psykiatria määräaikainen .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Keski-Suomen Sairaanhoitopiirin Kuntayhtymä Y-tunnus 0215978-7

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Psykologi (sijaisuus), on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Keski-Suomen sairaanhoitopiirin kuntayhtymä. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 19650 - Joutsa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 18 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus