Duunitori suosittelee
Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Vientijohtaja

Jokamuovi Oy co Lakeusrekry

Seinäjoki

Infratöiden Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Kuoronjohtaja / Taiteellinen johtaja

Kauppakorkeakoulun ylioppilaskunnan laulajat (KYL)

Helsinki

Kaupallinen päällikkö

Volvo Finland Ab

Vantaa

Junior Order to Cash Analyst

Accenture

Ilmoitus jätetty 02.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Keski-Suomen sairaanhoitopiirin ensihoitopalvelussa on haettavana kenttäjohtajan virka. Tehtävän hoitamisen kannalta arvostamme hyvää alueellista tuntemusta, joustavuutta, kykyä toimia päivystyspoliklinikan moniammatillisessa työyhteisössä osana tiimiä sekä intoa oman osaamisen kehittämiseen. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, hyvää fyysistä kuntoa, kykyä toimia itsenäisesti, innostavaa ja positiivista elämänasennetta sekä kykyä opettaa muita. Ensihoitopalvelun kenttäjohtajan kelpoisuudesta säädetään Sosiaali- ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja johtajapositiot Jyväskylä johtajapositiot Jyväskylä .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Keski-Suomen Sairaanhoitopiirin Kuntayhtymä Y-tunnus 0215978-7

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kenttäjohtaja, ensihoito ja sairaankuljetus, on ilmoitettu mol -palvelussa 02.10.2016 ja sen on julkaissut Keski-Suomen sairaanhoitopiirin kuntayhtymä. Kyseessä on 3-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 40620 - Jyväskylä . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 10 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa