Duunitori suosittelee
Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Päiväkodinjohtaja, Pilke Pohjantähti

Pilke Päiväkodit Oy

01300 - Vantaa

Vuoropäällikkö

Sokotel Oy

Espoo

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Qt experts to R&D, Support and Consultancy

The Qt Company Oy

Oulu

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Työpaikkakuvaus

Keski-Suomen sairaanhoitopiirin ensihoitopalvelussa on haettavana kenttäjohtajan virka.

Tehtävän hoitamisen kannalta arvostamme hyvää alueellista tuntemusta, joustavuutta, kykyä toimia päivystyspoliklinikan moniammatillisessa työyhteisössä osana tiimiä sekä intoa oman osaamisen kehittämiseen. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, hyvää fyysistä kuntoa, kykyä toimia itsenäisesti, innostavaa ja positiivista elämänasennetta sekä kykyä opettaa muita.

Ensihoitopalvelun kenttäjohtajan kelpoisuudesta säädetään Sosiaali- ja terveysministeriön asetuksessa 340/2011. Kelpoisuusehtona on ensihoitaja AMK tai terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä annetussa laissa tarkoitettu laillistettu sairaanhoitaja, joka on suorittanut hoitotason ensihoitoon suuntaavan vähintään 30 opintopisteen laajuisen opintokokonaisuuden yhteistyössä sellaisen ammattikorkeakoulun kanssa, jossa on opetus- ja kulttuuriministeriön päätöksen mukaisesti ensihoidon koulutusohjelma.

Lisäksi kenttäjohtajalla tulee olla ensihoidon hallinnollinen ja operatiivinen osaaminen ja aiempaa työkokemusta. Vähintään B-ajokortti on välttämätön. Aikaisemmat työkokemukset kenttäjohtajan tehtävistä katsotaan eduksi.

Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen työtehtävän vastaanottamista. Tehtävässä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

Web-osoite: http://ksshp.fi Työnantaja: Keski-Suomen sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Sijainti: 40620 JYVÄSKYLÄ Työajat: 3-vuorotyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Ensihoidon osastonhoitaja Tero Pulkkinen puh. (014) 269 5684 Hae paikkaa sähköisesti Kuntarekry - järjestelmän kautta. Hakemukset: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/KSSHP-07-8-16/fi_FI Ilmoitus jätetty: 02.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 15:45 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 40620 JYVÄSKYLÄ

Yritystiedot

Toiminimi Keski-Suomen Sairaanhoitopiirin Kuntayhtymä Y-tunnus 0215978-7

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kenttäjohtaja, ensihoito ja sairaankuljetus, on ilmoitettu mol -palvelussa 02.10.2016 ja sen on julkaissut Keski-Suomen sairaanhoitopiirin kuntayhtymä. Kyseessä on 3-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 40620 - Jyväskylä , osoitteessa 40620 JYVÄSKYLÄ . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 8 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa