Duunitori suosittelee
Microsoft BI-Asiantuntijoita

Cerion Solutions Oy

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Digia Career Compass

Digia

Tampere

Etsimme kahta Käytönsuunnittelijaharjoittelijaa Espooseen!

Academic Work

Espoo

Software Developer

Mapvision

Helsinki

Digital Marketing & Content Specialist

Wärtsilä

Helsinki

Ilmoitus jätetty 02.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Keski-Suomen sairaanhoitopiiri (KSSHP) tuottaa jäsenkuntiensa asukkaille heidän tarvitsemia erikoissairaanhoidon ja perusterveydenhuollon palveluita sekä eräitä sosiaalihuollon palveluita. KSSHP:ssä on töissä 3800 henkilöä. KSSHP:n vuosibudjetti on noin 350 miljoonaa euroa. Jyväskylään ollaan parhaillaan rakentamassa täysin uutta modernia sairaalaa, joka valmistuu vuonna 2020. Etsimme nyt osaavaan joukkoomme HALLINTOLAKIMIESTÄ Lakimies toimii laaja-alaisesti Keski-Suomen sairaanhoitopiirin ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kunta-alan työpaikat Jyväskylä valtionhallinnon ja virastojen työpaikat Jyväskylä järjestöjen työpaikat Jyväskylä lakimiehet, tuomarit Jyväskylä kunta-alan työpaikat valtionhallinnon ja virastojen työpaikat järjestöjen työpaikat lakimiehet, tuomarit Jyväskylä .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Keski-Suomen Sairaanhoitopiirin Kuntayhtymä Y-tunnus 0215978-7

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Hallintolakimies, keskushallinto, on ilmoitettu mol -palvelussa 02.10.2016 ja sen on julkaissut Keski-Suomen sairaanhoitopiirin kuntayhtymä. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 40620 - Jyväskylä . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 5 kappaletta .

Yhteistyössä

Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa