Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Korvausneuvoja

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Tarjoilija, Ravintola Salve

StaffPoint

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Etsimme asiakaspalveluhenkistä tietotekniikan asiantuntijaa Lahden seudulta.
Työnkuvaus: Toimit valtakunnallisen teleoperaattorin toimeksiantojen perusteella, Suomen KotiDatan edustajana. Tehtäviäsi ovat mm. IT-lähituki tai asiakaspalvelupisteellä tehtäviä laitteiden käyttöönottoja, tietoturva-asennuksia ja tietokoneen pikahuoltoja.
Tietotekniikan ja erilaisten mobiililaitteiden hallinta on onnistuneen työskentelyn edellytys. Laite- ja ohjelmisto-osaamisen lisäksi olet avoin, iloinen ja palvelualtis. Sinusta löytyy myös myyntihenkisyyttä! Kokemus myynti/asiakaspalvelutehtävistä huomioidaan. Asiakkaasi, joita palvelet, saattavat olla melko osaamattomia ja ikääntyneitäkin. Sinulla riittää kärsivällisyyttä auttaa tällaistakin asiakasta.
Työskentely tapahtuu maanantai-lauantai akselilla. Työstä maksetaan tuntipalkkaa, sekä urakkapalkkaa, jossa pystyt itse vaikuttamaan omaan tuntiansioosi.
Oma auto on asiakaskäyntejä tekevälle työntekijälle pakollinen. Haemme tekijöitä vastaaviin tehtäviin myös Kouvolassa.
Mikäli kiinnostuit, lähetä hakemus ja cv mahdollisimman pian.
Hakemukset tulee lähettää sähköpostilla osoitteeseen info@kotidata.fi

Web-osoite: http://kotidata.fi Työnantaja: Keski-Suomen Kotidata Oy Sijainti: Lahden seutu, 15100 LAHTI Työajat: osapäivätyö Työ alkaa: heti Yhteystiedot: Pekka Kantola, Puh: 0400585032, pekka.kantola@kotidata.fi Hakemukset: info@kotidata.fi Ilmoitus jätetty: 12.10.2016 Haku päättyy: 23.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Lahden seutu, 15100 LAHTI

Yritystiedot

Toiminimi Keski-Suomen Kotidata Oy Y-tunnus 2194421-1 Toimiala Ohjelmistojen suunnittelu ja valmistus Rinnakkaistoiminimet Suomen Kotidata

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

134 000 € -24 %

Liiketoiminnan tulos

-60 000 € -700 %

Liikevoitto-%

-45 % -850 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, ATK-neuvoja, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Keski-Suomen Kotidata Oy. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee osoitteessa Lahden seutu, 15100 LAHTI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa