Duunitori suosittelee
Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

International Marketing Manager

Valio

Helsinki

Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Ilmoitus jätetty 07.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme kylpylähotelliimme reippaita ja ripeitä, töihin tarvittaessa kutsuttavia kerrossiivoojia. Työtunteja on tarjolla vaihtelevasti tarpeen mukaan, joten työ soveltuu erityisen hyvin lisäansioksi toisen työn oheen tai opiskelijoille. Talvisesongin tullen tarvetta on etenkin sellaisille työntekijöille, jotka pystyvät tekemään vuoroja keskellä viikkoa sekä viikonloppuisin. Työ on päivätyötä. Aikaisemmasta siivouskokemuksesta on hakijalle etua, mutta ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Iisalmi siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Iisalmi .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kerroshoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.09.2016 ja sen on julkaissut Spa Hotel Runni Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Iisalmi .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa