Duunitori suosittelee
Lastenhoitaja sairaan lapsen kotihoitoon

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Kodinhoitaja

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Päiväkodinjohtaja

Pilke päiväkodit Oy

04230 - Kerava

Päiväkodinjohtaja

Pilke päiväkodit Oy

80160 - Joensuu

Kesätyöntekijöitä varastotehtäviin Kesko Logistiikkaan

Kesko

Vantaa

Aluemyyntipäällikkö Satakunnan alueelle

Tibnor

Pori

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Toimintamme laajentuessa etsimme tiedekerhon ohjaajia Mäntsälään, Hyvinkäälle, Järvenpäähän, Lahden seudulle, Porvooseen, Nurmijärvelle, Keravalle ja Vantaalle. Jos olet innokas, kannustava, lasten parissa viihtyvä ja luonnontieteitä harrastava henkilö, hae meille kerhonohjaajaksi! Työ sopii hyvin opiskelijalle tai esim. lukiolaiselle. Vaatimuksena kuitenkin on vähintään 18v. ikä. Merkitse hakemukseen millä paikkakunnilla pystyisit työskentelemään. Me perehdytämme, ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Järvenpää musiikki- ja viihdealan tehtävät Järvenpää lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö musiikki- ja viihdealan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tiedekerhon ohjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Elämys- ja majoituspalvelut Lemmenjoen Lumo. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 04400 - Järvenpää .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus